Tuoreimmat uutiset

 

Ota ystäväsi mukaan mille tahansa viikon ryhmätunnille ma.-pe. (11-15.2.). Etu on voimassa kaikille lasten ja aikuisten tunneille. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Fantastinen solo lattaripäivä taas Lappeenrannassa! Janne on tuttu tanssija Tanssii Tähtien kanssa - ohjelman aiemmalta kaudelta. Kokenut tanssija on hakenut vaikutteita Kuuban tanssimatkoilta ja nämä tunnit saavat kaikki hyvälle tuulelle. Suomen Bailatino ohjaajien kouluttajana tutulla Jannelle on laaja määrä koreografioita eritasoisille...

Lappeenrannan Tanssiurheilijat järjestää Dance with Me SHOW:n lauantaina 2.2. klo. 16 ja 18 Kehruuhuoneen tunnelmallisessa miljöössä.
Pääesiintyjinä nähdään Suomen kovimpaan kärkeen kuuluvat vakiotanssijat Markus Hirvonen ja Liisa Setälä. Tämän lisäksi nähdään upeita esityksiä seuran kilpailevilta pareilta ja lasten ryhmiltä.

Vuosi on loppumaisillaan ja tässä yhteenveto viimeisistä tunneista sekä tieto ensi vuoden kevätkauden ensimmäisistä tunneista. Ensi viikon keskiviikkona 20.12. seuran joulujuhla kello 18.00 Kimpisen lukion alasalissa.

Hurmaaviin lasten ryhmiimme otetaan lisää uusia lapsia ja ilmoittautuminen on nyt avoinna. Otamme rajatun määrän lapsia aivan pienempien ryhmään, joten ilmoittautumalla ajoissa varmistat oman paikkasi ryhmässä.

Järjestämme iloisen joulujuhlan Kimpisen alasalissa torstaina 20.12. klo. 18.00 alkaen. Tervetuloa! Joulujuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet sekä lasten ryhmien lasten vanhemmat ja sisarukset. Nautimme yhdessä lasten ryhmien hurmaavista tanssiesityksistä. Tarjolla on glögiä ja leivonnaisia. Palkitsemme seuran perinteisellä...