Tuoreimmat uutiset

 

Upea mahdollisuus päästä taas Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa! Noudatamme alueellisia ohjeistuksia rajatulla osallistujamäärillä tunneille. Paikat varaamme ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli osaltasi tuleminen peruuntuu niin ilmoitathan ajoissa niin paikka vapautuu jonossa oleville.

Syksyllä alkaneet lasten ja aikuisten ryhmät jatkuvat kevätkaudelle samalla viikkoaikataululla. Syksyllä osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua erikseen keväälle vaan paikka on varattu automaattisesti. Mikäli kävijä ei ole jatkamassa pitää hänen kirjautua MyClubiin ja käydä omissa tiedoissa poistumassa ryhmästä. Otamme ryhmiin myös uusia...

Tanssiharrastus on hurmaava elämys, joka todella kannattaa antaa lahjaksi! Nyt voit ostaa joululahjaksi lapselle, lapselle ja aikuiselle tai aikuiselle tai vaikka aikuisparille lahjakortin tanssimaan koko kevätkaudeksi tilaamalla sen kätevästi suoraan kotisivuiltamme. Lahjakortti on oiva mahdollisuus tukea kenen tahansa liikunnallista harrastusta.

Tanssiryhmät ja harjoitukset toivotaan voivan pitää ainakin jouluun saakka normaalisti, mutta maakunnassa etenevää koronatilannetta seurataan nyt tiiviisti. Tiedotamme, mikäli harjoituksiin tulee äkillisiä muutoksia - seuraathan siksi tiiviisti sähköpostejamme ja Whatsapp-ryhmiemme viestittelyjä. Saimme kaupungilta eilen muistutuksen muistuttaa...

Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Kia Lehmuskosken solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Kia on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.


Seuran syyskokous pidetään Kimpisen lukion tiloissa maanantaina 30.11. klo. 17.00.
Kokoonnumme ensin ala-aulassa, josta voimme siirtyä yhdessä luokkahuoneeseen.

Olemme saaneet tukea Lappeenrannan kaupungilta lasten harrastamiseen. Tukea voidaan hakemuksesta myöntää alle 15-vuotiaiden lappeenrantalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan edistämiseen ja harrastusmaksuihin.