Tuoreimmat uutiset

 

Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Hyödynnä upea Early Bird alennus ilmoittautumisessa! Tarjous voimassa kaikkiin MyClub järjestelmään 10.8. mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin. Tarjous käsittää alennuksen syksyn kausimaksuun ( elokuu-joulukuu). Nopealla ilmoittautumisella varmistat paikkasi ryhmässä. Osa ryhmistä tulee olemaan täysiä ja otamme ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä....

Mahdollisuus osallistua kauttamme ammattivalmentajamme Katri Vikmanin tanssikoulun hauskoille ONLINE tunneille. Muutamia eri ryhmiä saatavilla tämän viikon valikoimassa.

Latin Day päiviä on keväällä jouduttu perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Nyt on kuitenkin aika laittaa matot rullalle ja sukat makkaralle ja nauttia tanssista omassa kotona.
Kaikki lattareiden ystävät pääsevät nyt vihdoin nauttimaan Kia Lehmuskosken soolo latin tunnista omassa kotona Zoom ohjelman kautta.

Lappeenrannan Tanssiurheilijat noudattaa Suomen Tanssiurheiluliiton ohjeistusta loppukevään harjoittelun osalta. Liitto ohjeistaa, että harjoitustoimintaa ja näytöksiä ei voi järjestää sisäliikuntapaikoilla. Näin ollen Tanssiurheilijoiden kevätkausi 2020 on päättynyt ja suuntaamme katseen innokkaina tulevaan syksyyn 2020. Lue tarkempi info...

Valtioneuvoston eilisen (16.3.) päätöksen nojalla Lappeenrannan kaupunki on ilmoittanut, että kaikki kaupungin liikuntatilat ovat poissa käytöstä 13.4.2020 saakka.

Tervetuloa Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden jäsenistö seuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 30.3. klo. 18.00.

Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut 11.3.2020 koronavirusepidemian maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Lappeenrannan Tanssiurheilijat seuraa tiiviisti koronavirustilanteen kehittymistä Suomen Tanssiurheiluliiton, Suomen Olympiakomitean ja koko urheiluyhteisön kanssa.