Tuoreimmat uutiset

 

Olemme jääneet joululomalle nauttimaan rentouttavasta joulusta ja pyhistä. Kaikki ryhmät jatkavat loppiaisen jälkeen normaalin viikkoaikataulun mukaisesti. Tunnit pysyvät samoilla päivillä ja ajoilla. Syksyn ryhmiin ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen vaan heille on varattu paikka automaattisesti kevätkaudelle. Mikäli et ole...

Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Upea mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Kia Lehmuskosken solo latin ryhmätunneille sunnuntaina 8.12. Lappeenrannassa!

Tervetuloa Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden jäsenistö seuran sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 26.11. klo. 18.00. Kimpisen lukion tiloihin (Pohjolankatu 2). Kokoonnumme aluksi lukion ala-aulassa ja siirrymme siitä yhdessä kokouksen luokkahuoneeseen.

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA!
Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Ansku Bergströmin solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!

Kouluissa vietetään syyslomaa Lappeenrannassa 21-25.10.2019. Osa ryhmistä on tuolloin lomalla ja alla näet infon mitkä tunnit pidetään. Suurin osa lasten ryhmistä lomailee ja aikuisten tunnit taas pidetään normaalisti.