Tuoreimmat uutiset

 

Syksyllä lapset ja aikuiset etsivät ja aloittavat taas uusia harrastuksia. Viime vuosina on ollut paljon puhetta Lappeenrannan salivuorojen nousevista hinnoista ja sitä kautta lasten harrastuksien kallistumisesta. Monet urheiluseurat joutuvat korottamaan hintoja, koska kulut ovat nousseet.

Pilates on erinomaista oheisharjoittelua tanssijoille, jota ammattivalmentajat suosittelevat. Sen avulla voidaan kehittää kehon kannatusta ja syviä tukilihaksia ja harjoitella ergonomista kehonkäyttöä.
Pilates myös sopii kaikille riippumatta tanssi- tai muusta liikuntakokemuksesta tai iästä.
Lappeenrannan tanssiurheilijat tarjoaa mahdollisuuden...

Fantastinen ja harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa -sarjasta tutun Katri Mäkisen Solo Latin -ryhmätunneille Lappeenrannassa! Katri on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Katri Vikman on seuran pitkäaikainen päävalmentaja vakiotansseissa. Kotkalainen Katri on diplomitanssinopettaja, moninkertainen SM-voittaja ja yksi Suomen tunnetuimmista kilpatanssivalmentajista. Katri ohjaa seurassa keskiviikkoisin vuoroviikoin joka toinen viikko latinalaisvalmentaja Tiina Toyoki- Nuutisen kanssa ja perjantaisin lasten ryhmiä.

Uusien syksyllä alkavien ryhmien ilmoittautuminen on nyt avoinna! Ilmoittautua voit joko täyttämällä kaavakkeen Ilmoittautuminen sivulla tai sähköpostitse lappeenrannan.tanssiurheilijat@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisesa osallistujan nimi, ryhmä ja yhteystiedot.

Tervehdys Sannalta Tanssiurheilijoiden hallituksesta: Tavoitteena on tehdä "vaihtari talkoot" willimiesten kanssa. Sieltä olisi tulossa meille tiimi talkoisiin tanssikilpailuihin lokakuussa ja me tanssiurheilijat kerättäisiin tiimi heille talkoisiin 22.7.2018.

17.00-17.30 Lapsi - aikuinen 1-2 vuotiaat (alasali)
17.30- 18.00 Lapsi - aikuinen 3-4 vuotiaat (alasali)
18.00 -18.45 Lasten TanssiTähti ryhmä (yläsali)
18.00- 18.45 Lasten kilpatanssin alkeet (alasali)

Kesäharjoittelu perustuu omatoimiseen harjoitteluun. Vinkkejä ja ohjeita voi kysellä kekeneemmilta harjoittelijoilta. Harjoittelu järjestetään kesäkuussa seuraavasti: