Tuoreimmat uutiset

 

Lapsi-aikuinen ryhmässä lapsi pääsee nauttimaan musiikista, leikistä ja tanssista yhdessä oman äidin, isän, kummin tai vaikkapa isovanhemman kanssa. Ryhmä kestää puoli tuntia ja on rakennettu sopimaan juuri kyseisen ikäluokan lapsen kehitykselle. Ohjaajana ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Katri on kokenut ja...

Kiitos kaikille kevätnäytökseen osallistuneille tanssijoille ja yleisölle! Tunnelma oli lämmin, kannustava ja iloinen. Osa ryhmistä jäi suoraan kesätauolle ja osalla on vielä viimeinen tunti edessä.

Tervetuloa Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden jäsenistö seuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 23.4. klo. 18.00. Kimpisen lukion tiloihin (Pohjolankatu 2). Kokoonnumme aluksi lukion ala-aulassa ja siirrymme siitä yhdessä kokouksen luokkahuoneeseen.

Upea harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Matti Puron solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!

Kevään YO-kirjoitusten vuoksi on muutoksia salivuoroissa 12.3.- 28.3.2019. Tarkistathan omat salivuorosi, jotta varmasti olet oikeassa paikassa. Pääsääntöisesti ajat pysyvät samoina, mutta vuorot pidetään korvaavissa tiloissa. Muutoksia aikohin tuli seuraavissa ryhmissä: Lasten TanssiTähti ryhmä, aikuisten kilpatanssin alkeet, Bailatino Seniori ja...

Seuramme on ottanut käyttöön uuden jäsen-ja laskutusohjelman, jonka avulla voimme jatkossa tarjota paremman käyttäjäkokemuksen jäsenistöllemme. Uuden ohjelman avulla, voitte jatkossa kätevästi tarkastella laskuja ja seurata tiedotusta. Lisäksi ohjelmassa voi käydä päivittämässä omia yhteistietoja ja ilmoittautua ryhmiin.

Talvilomaviikkoa vietetään Lappeenrannassa 25.2. -1.3.2019 ja monet lähtevät tuolloin lomille. Viikko tuo pieniä muutoksia ryhmien aikatauluihin.