Tuoreimmat uutiset

 

Lappeenrannassa valmisteltiin vauhdilla Seurakilpailuja sunnuntaille 18.10. Valitettavasti joudumme nyt ilmoittamaan, että kilpailut on päätetty tänään 9.10.2020 perua. Peruuttamisesta päätettiin Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden hallituksen kesken.

Lappeenrantaan on helppoa tulla junalla, bussilla tai autolla. Saimaan rannalla sijaitsevaan Lappeenrantaan on matkaa vain 215 kilometriä Helsingistä, 148 kilometriä Lahdesta, 224 kilometriä Jyväskylästä ja 276 kilometriä Tampereelta. Helsingistä autoilet hyväkuntoista valtatie 6:ta pitkin vajaassa kolmessa tunnissa.

Seurakilpailumme lokakuussa keräävät E- ja D-tason kilpatanssijoita ympäri Suomea Lappeenrantaan. Kisat ovat merkittävä näkyvyys seuralle ja koko lajille seudullamme. Kilpailut järjestetään upeasti uudistetulla Lappeenrannan Urheilutalolla (Pohjolankatu 29) sunnuntaina 18.10.

Odotettu seurakilpailumme kerää jälleen kilpatanssijoita ympäri Suomea viimeinkin Lappeenrantaan. Kilpailuissa nähdään kaikkia ikäluokkia nuorimmista lapsista ja nuorista aikuisten yleisiin ja senioriluokkiin. Odotamme kilpailuihimme vähintään 60:tta vakio- ja latinalaistanssia tanssivaa hurmaavaa paria.

YO-kirjoitusten ajan on poikkeuksia salivuoroissa pääosin salien suhteen. Huomioithan nämä muutokset ja kirjaat ne kalenteriisi. Sama info näkyy nettisivuille, lähetetään sähköpostilla koko jäsenistölle ja sen lisäksi ryhmän ohjaajat mainitsevat tällä viikolla ryhmän yhteydessä.

Pohditko harrastusta lapsellesi, mutta et ole varma tykkäisikö hän tanssia? Tuntuuko ilmoittautuminen epävarmalta mikäli ryhmä ei olekaan sopiva? Ei huolta meillä saa aina kokeilla ryhmää kaksi kertaa ilmaiseksi. Tule siis kokeilemaan uusia ryhmiämme elokuussa!