Tuoreimmat uutiset

 

Ammattivalmennukset kilpailijoille ovat jo alkaneet ja tällä viikolla keskiviikkona tanssitaan maailmanmestarin Jaak Vainomaan johdolla Lappeenrannassa. Henry Hatakka lähettää infoa ammattivalmennusryhmistä aina sähköpostilla suoraan ilmoittautuneille.

Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden aivan pienimpien lasten (1-2 v. ja 3-4 v,) Lapsi -Aikuinen -ryhmiä tulee ohjaamaan diplomitanssinopettaja Katri Vikman Kotkasta. Katri on yksi tunnetuimmista kilpatanssin valmentajista Suomessa ja hänet tunnetaan tanssipiireissä myös menestyksekkäästi menneistä ProAm-kilpailuista. Katrin valmennettaviin kuuluvat...

Upea mahdollisuus päästä Suomen tunnetuimman ja menestyneimmän zumba ohjaajan solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!

Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna ja käynnissä. Ilmoittautumalla 10.8. mennessä ryhmiin saat käyttöösi Early Bird alennuksen, joten hyödynnä tarjouksemme. Lasten kausimaksu tällöin 80€ (normaali 85€) ja aikuisten kausimaksu seuran omiin ryhmiin 95€ (normaali 99€).

Syksyllä alkavien ryhmien ilmoittautuminen on nyt avoinna! Hyödynnä Early Bird alennus ja ilmoittaudu 10.8. mennessä. Lasten ryhmiin otetaan rajattu määrä lapsia, joten nopealla ilmoittautumiselle varmistat paikkasi ryhmässä.

Lapsi-aikuinen ryhmässä lapsi pääsee nauttimaan musiikista, leikistä ja tanssista yhdessä oman äidin, isän, kummin tai vaikkapa isovanhemman kanssa. Ryhmä kestää puoli tuntia ja on rakennettu sopimaan juuri kyseisen ikäluokan lapsen kehitykselle. Ohjaajana ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Katri on kokenut ja...

Kiitos kaikille kevätnäytökseen osallistuneille tanssijoille ja yleisölle! Tunnelma oli lämmin, kannustava ja iloinen. Osa ryhmistä jäi suoraan kesätauolle ja osalla on vielä viimeinen tunti edessä.