Tuoreimmat uutiset

 

Upea mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Kia Lehmuskosken solo latin ryhmätunneille sunnuntaina 8.12. Lappeenrannassa!

Tervetuloa Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden jäsenistö seuran sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 26.11. klo. 18.00. Kimpisen lukion tiloihin (Pohjolankatu 2). Kokoonnumme aluksi lukion ala-aulassa ja siirrymme siitä yhdessä kokouksen luokkahuoneeseen.

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA!
Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Ansku Bergströmin solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!

Kouluissa vietetään syyslomaa Lappeenrannassa 21-25.10.2019. Osa ryhmistä on tuolloin lomalla ja alla näet infon mitkä tunnit pidetään. Suurin osa lasten ryhmistä lomailee ja aikuisten tunnit taas pidetään normaalisti.

Nyt tarvitaan yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan. Ja mikäpä olisi parempi yhteisöllisyyden esikuva kuin suomalainen urheiluseura? Suomalainen urheiluseuratoiminta kun on maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen​. Seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seurasydän sykkii lähes 10 000 urheiluseurassa.

YO-kirjoitukset Kimpisen lukiolla 19.9.-3.10.2019 ja tänä aikana on muutoksia harjoitusvuorojen saleissa. Katso tästä info ryhmien ja harjoitusten osalta. Pääosin harjoitusajat ovat samat kuin normaalisti ja vain paikka vaihtuu. Info lähetetään myös sähköpostilla.