Tuoreimmat uutiset

 

Kouluissa vietetään syyslomaa Lappeenrannassa 21-25.10.2019. Osa ryhmistä on tuolloin lomalla ja alla näet infon mitkä tunnit pidetään. Suurin osa lasten ryhmistä lomailee ja aikuisten tunnit taas pidetään normaalisti.

Nyt tarvitaan yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan. Ja mikäpä olisi parempi yhteisöllisyyden esikuva kuin suomalainen urheiluseura? Suomalainen urheiluseuratoiminta kun on maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen​. Seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seurasydän sykkii lähes 10 000 urheiluseurassa.

YO-kirjoitukset Kimpisen lukiolla 19.9.-3.10.2019 ja tänä aikana on muutoksia harjoitusvuorojen saleissa. Katso tästä info ryhmien ja harjoitusten osalta. Pääosin harjoitusajat ovat samat kuin normaalisti ja vain paikka vaihtuu. Info lähetetään myös sähköpostilla.

Ammattivalmennukset kilpailijoille ovat jo alkaneet ja tällä viikolla keskiviikkona tanssitaan maailmanmestarin Jaak Vainomaan johdolla Lappeenrannassa. Henry Hatakka lähettää infoa ammattivalmennusryhmistä aina sähköpostilla suoraan ilmoittautuneille.

Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden aivan pienimpien lasten (1-2 v. ja 3-4 v,) Lapsi -Aikuinen -ryhmiä tulee ohjaamaan diplomitanssinopettaja Katri Vikman Kotkasta. Katri on yksi tunnetuimmista kilpatanssin valmentajista Suomessa ja hänet tunnetaan tanssipiireissä myös menestyksekkäästi menneistä ProAm-kilpailuista. Katrin valmennettaviin kuuluvat...

Upea mahdollisuus päästä Suomen tunnetuimman ja menestyneimmän zumba ohjaajan solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!

Ilmoittautuminen ryhmiin on avoinna ja käynnissä. Ilmoittautumalla 10.8. mennessä ryhmiin saat käyttöösi Early Bird alennuksen, joten hyödynnä tarjouksemme. Lasten kausimaksu tällöin 80€ (normaali 85€) ja aikuisten kausimaksu seuran omiin ryhmiin 95€ (normaali 99€).