Ryhmät ja tanssikurssit

Seura tarjoaa ryhmiä kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Ryhmäkuvaukset välilehdellä on kerrottu tarkemmin ryhmistä. Seurassa voi harrastaa kuntotansseja, mutta myös tavoitteellista kilpailemista. Puitteet on molemmille tanssin harrastajille. Aloittelijoiden tanssikurssimme kestävät yleensä vuoden sisältäen syyskauden sekä kevätkauden.  Uudet ryhmät aloittavat aina syksyllä, mutta otamme oppilaita myös tammikuussa kevätkaudelle. 

Ryhmien viikkotuntien aikataulut näkyvät alla olevasta linkistä. Latin Day by - teemapäivien aikataulut näkyvät uutiset osuudesta. Ammattivalmennuspäivien aikataulu elää viikottain ja se toimitetaan sähköpostilla ryhmässä kävijöille. 

Ammattivalmennus

Suomen kovatasoisimpia ammattivalmentajia vakio-ja latinalaistansseissa

Kaksi kertaa kuukaudessa keskiviikkoisin on latinalaistanssien ammattivalmennuspäivä. Päävalmentajana lattareissa on Jaak Vainomaa Helsingistä.  Jaakin ohella lattareita opettaa myös Tiina Koskenvalta, hänkin Helsingistä. 

Kerran viikossa torstaisin on vakiotanssien ammattivalmennuspäivä. Seuran vakiotanssin päävalmentaja on Katri Vikman Kotkasta.

Tämän lisäksi seurassa vierailee Suomen kovimpia huipputanssijoita ja valmentajia. Vakiotanssien huippua edustaa Markus Hirvonen parinsa Liisa Setälän kanssa. Markus on lähtöisin Lappeenrannasta ja on seuramme kasvatti. Pari tähtää maailman huipulle.