Ryhmät ja tanssikurssit

Seura tarjoaa ryhmiä kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Ryhmäkuvaukset välilehdellä on kerrottu tarkemmin ryhmistä. Seurassa voi harrastaa kuntotansseja, mutta myös tavoitteellista kilpailemista. Puitteet on molemmille tanssin harrastajille. Aloittelijoiden tanssikurssimme kestävät yleensä vuoden sisältäen syyskauden sekä kevätkauden.  Uudet ryhmät aloittavat aina syksyllä, mutta otamme oppilaita myös tammikuussa kevätkaudelle. 

Ryhmien viikkotuntien aikataulut näkyvät alla olevasta linkistä. Latin Day by - teemapäivien aikataulut näkyvät uutiset osuudesta. Ammattivalmennuspäivien aikataulu elää viikottain ja se toimitetaan sähköpostilla ryhmässä kävijöille. 

Ammattivalmennus

Suomen kovatasoisimpia ammattivalmentajia vakio-ja latinalaistansseissa

Keskiviikkoisin on ammattivalmennuspäivä, jolloin vuoroviikoin tanssitaan vakio- ja latinalaistansseja. Seuran päävalmentajina vierailevat säännöllisesti Katri Vikman Kotkasta ja Tiina Toyoki Helsingistä.

Tämän lisäksi seurassa vierailee Suomen kovimpia huipputanssijoita ja valmentajia. Markus Hirvonen on Lappeenrannassa tuttu kotikaupungin kasvatti, joka tähtää parinsa kanssa maailman huipulle. Jaak Vainomaa on 10-tanssin maailmanmestari ja yksi Suomen tunnetuinpia kilpatanssijoita tällä hetkellä.