Tietoa seurastamme

Lappeenrannan Tanssiurheilijat Ry on perustettu vuonna 1974. Seurassa voi harrastaa kilpatanssia sekä kuntotansseja. Seura on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Kilpatanssi on yleisnimi, jolla tarkoitetaan vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista. Vakiotansseja ovat hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep. Latinalaistansseihin puolestaan kuuluvat samba, cha-cha, paso doble, rumba ja jive.

 

Ohjaajat

Seuran omat alkeisryhmien ohjaajat ovat kokeneita kilpatanssijoita. Kaikki ohjaajat ovat käyneet Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) koulutuksen. Kerran viikossa seurassa vierailee ammattilaisvalmentaja,  vuoroviikoin vakio- ja latinalaisvalmentaja. Päävalmentajana vakiotansseissa on Katri Vikman Kotkasta ja latinalaistansseissa Tiina Toyoki-Nuutinen Helsingistä.

 

Jonna Hjerppe & Jenny Nissinen

Jonna & Jenny ohjaavat lasten TanssiTähti-ryhmää vuoroviikoin. Molemmat ovat harrastaneet tanssia pienestä pitäen. Jonnalla on pitkä kokemus show-tanssista ja Jennyllä latinalaistansseista. Tunneilla on tärkeintä iloinen ilmapiiri ja toisten kannustaminen. 

Lauri Kangasmäki & Mari Kangasmäki

Lauri ja Mari Kangasmäki ovat ohjanneet aikuisten alkeet -ryhmää jo vuosia. Nyt tulevana syksynä he siirtyvät ohjaaman lasten ryhmiä. Lauri alkaa ohjaaman Lasten kilpatanssin alkeet ryhmää ja Mari Lasten TanssiTimantti ryhmää. Pari myös kilpailee edelleen aktiivisesti Seniori 1B-luokassa sekä vakio- ja latinalaistansseissa. 

Mika Laari & Sanna Salu

Mika & Sanna tulevat uusiksi ohjaajiksi kilpatanssin aikuisten alkeet ryhmään. Pariin on purrut tanssikärpänen kunnolla ja ovat yksi seuran ahkerammin kilpailevista pareista. Pari on tunnettu erityisen hyvästä huumorintajusta ja Sannan naurun usein tunnistaa raikavan käytävillä jo pidemmästä matkasta. 

Henry Hatakka

Henry ohjaa aikuisten jatkoryhmää.  Henry kilpailee aktiivisesti vieläkin korkeimmassa A-luokassa ja on yksi seuran menestyneimmistä senioritanssijoista.

Ilkka Koskimies

Ilkka ohjaa kilpailevien aikuisten ryhmää. Ilkka on itse kilpaillut korkeassa luokassa ja on kouluttautunut ohjaaja. Ilkan voi nähdä myös kilpailuissa jurynä tai tuomarina, sillä hänellä on pätevyys toimia kyseisissä tehtävissä tanssikilpailuissa.