Tietoa seurastamme

Lappeenrannan Tanssiurheilijat ry on vuodesta 1974 lähtien tarjonnut innostavia hetkiä tanssin parissa. Seuran tunnetuimpia ja menestyneimpiä kasvatteja ovat vakiotanssijat Markus Hirvonen ja Mariia Hirvonen.

Tänä päivänä seuralle on tunnusomaista hurmaavat ja hauskat lasten tanssiryhmät sekä taidokkaat ja innostuneet aikuiset tanssin harrastajat. Seurassa vierailee säännöllisesti Suomen tunnetuimpia ammattitanssijoita ja koreografeja.

Lappeenrannan tanssiurheilijat ry on ideoinut ja järjestänyt jokavuotisen Dance with me -shown, jossa seuran kilpailijat ja tanssin harrastajat pääsevät esittelemään taitojaan. Show tarjoaa myös tuulahduksen Suomen kilpatanssin huipulta vierailevien parien muodossa. 

Seurassa voi harrastaa kilpatanssia sekä kuntotansseja. Seura on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Kilpatanssi on yleisnimi, jolla tarkoitetaan vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista. Vakiotansseja ovat hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep. Latinalaistansseihin puolestaan kuuluvat samba, cha-cha, paso doble, rumba ja jive.