Tietoa seurastamme

Lappeenrannan Tanssiurheilijat Ry on perustettu vuonna 1974. Seurassa voi harrastaa kilpatanssia sekä kuntotansseja. Seura on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Kilpatanssi on yleisnimi, jolla tarkoitetaan vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista. Vakiotansseja ovat hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep. Latinalaistansseihin puolestaan kuuluvat samba, cha-cha, paso doble, rumba ja jive.

 

Ohjaajat

Seuran omat alkeisryhmien ohjaajat ovat kokeneita kilpatanssijoita. Kaikki ohjaajat ovat käyneet Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) koulutuksen. Kerran viikossa seurassa vierailee ammattilaisvalmentaja,  vuoroviikoin vakio- ja latinalaisvalmentaja. Päävalmentajana vakiotansseissa on Katri Vikman Kotkasta ja latinalaistansseissa Tiina Toyoki-Nuutinen Helsingistä.

 

Jonna Hjerppe & Irina Moilanen

Irina ja Jonna ohjaavat lasten TanssiTähti-ryhmää vuoroviikoin. Molemmat ovat harrastaneet tanssia pienestä pitäen. Irinalla on aiempi tausta baletista ja Jonnalla show-tanssista. Sittemmin kilpatanssi on vienyt molemmat mukanaan. 

Lauri Kangasmäki & Mari Kangasmäki

Lauri ja Mari Kangasmäki ovat ohjanneet aikuisten alkeet -ryhmää jo vuosia. He myös kilpailevat edelleen aktiivisesti yleisessä C-luokassa. Parille on tärkeää, että tunneilla on rennon letkeä tunnelma ja kaikki voivat nauttia tanssimisesta

Henry Hatakka & Ekaterina Albats

Henry ja Ekaterina ohjaavat aikuisten jatkoryhmää. Molemmat ovat kilpailleet korkeimmassa A -kilpailuluokassa ja ovat kokeneita ohjaajia. Henry kilpailee aktiivisesti vieläkin ja on yksi seuran menestyneimmistä senioritanssijoista.

Ilkka Koskimies

Ilkka ohjaa kilpailevien aikuisten ryhmää. Ilkka on itse kilpaillut korkeassa luokassa ja on kouluttautunut ohjaaja. Ilkan voi nähdä myös kilpailuissa jurynä tai tuomarina, sillä hänellä on pätevyys toimia kyseisissä tehtävissä tanssikilpailuissa. 

Anna-Liisa Mäkelä

Anna-Liisa ohjaa Bailatino Seniori -ryhmää. Hänellä on pitkä oma kilpatanssitausta ja ohjaajakokemusta usealta vuodelta. Bailatino tunneilla pidetään aina hauskaa nauttien tanssimisesta. Anna-Liisan ollessa estynyt, ryhmää käy ohjaamassa Raili Hoberg.