Esiintymiset

Seurasta voi varata tanssiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Seuramme parit ovat esiintyneet pienissä yksityistapahtumissa sekä isoille monen sadan ihmisen yleisöille. Kesällä 2019 Tanssiurheilijat olivat mukana Lappeenranta 370-vuotta juhlatunnelmissa esiintymällä Sataman Valot, Linnoituksen Valot sekä Tapahtumasunnuntait tapahtumissa. Aiemmin kesällä 2017 seura oli mukana Lappeenrannan Kesäteatterin esityksessä "Aikamoisia akanketaleita". Esitykset valmistellaan aina asiakkaan toiveen mukaisesti ja tilaisuuteen sopivaksi. 

Lisäksi seura tarjoaa erilaisia yksityisiä tanssikursseja. Teemana voi olla esimerkiksi valssin askeleet, tangon askeleet tai häätanssikurssi. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää muista mahdollisuuksista. Varaa upea ohjelmanumero, joka saa yleisön innostumaan ja tuo iloa koko tapahtumalle! 

Esiintymistiedustelut sähköpostilla: terhivirkki@gmail.com

Häätanssikurssi

Varaa häätanssiopetusta seuramme ohjaajilta ja nauti näin huoletta elämäsi onnellisimmasta päivästä ilman huolta miten tanssinne sujuu tärkeänä päivänä. Häätanssi voi olla perinteinen valssi tai jokin muu tanssi. Kokeneet ohjaajamme räätälöivät opetuksen tarpeenne mukaan. Jotkut toivovat perusopetusta valssiin ja toiset haluavat oman koreografian, missä on näyttäviä elementtejä. Mahdollisuus on varata yksittäisiä tanssitunteja tai häätanssikurssi. 

Kuvia tapahtumista


Varaa tästä esitys?