Tuoreimmat uutiset

 

Valtioneuvoston eilisen (16.3.) päätöksen nojalla Lappeenrannan kaupunki on ilmoittanut, että kaikki kaupungin liikuntatilat ovat poissa käytöstä 13.4.2020 saakka.

Tervetuloa Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden jäsenistö seuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 30.3. klo. 18.00.

Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut 11.3.2020 koronavirusepidemian maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Lappeenrannan Tanssiurheilijat seuraa tiiviisti koronavirustilanteen kehittymistä Suomen Tanssiurheiluliiton, Suomen Olympiakomitean ja koko urheiluyhteisön kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA!
Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Ansku Bergströmin solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Ansku on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

YO-kirjoitusten ajan on poikkeuksia salivuoroissa sekä aikojen ja salien suhteen. Huomioithan nämä muutokset ja kirjaat ne kalenteriisi. Sama info näkyy nettisivuille, lähetetään sähköpostilla koko jäsenistölle ja sen lisäksi ryhmän ohjaajat huomauttavat ensi viikolla.

Ensi viikolla vietetään kouluissa hiihtolomaa ja näin ollen osa ryhmisämme lomailee silloin. Kaikki muut ryhmät ja vapaat harjoitukset järjestetään normaalisti paitsi alla olevat lasten ryhmät.

Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.