Tuoreimmat uutiset

 

Kevään YO-kirjoitusten vuoksi on muutoksia salivuoroissa 12.3.- 28.3.2019. Tarkistathan omat salivuorosi, jotta varmasti olet oikeassa paikassa. Pääsääntöisesti ajat pysyvät samoina, mutta vuorot pidetään korvaavissa tiloissa. Muutoksia aikohin tuli seuraavissa ryhmissä: Lasten TanssiTähti ryhmä, aikuisten kilpatanssin alkeet, Bailatino Seniori ja...

Seuramme on ottanut käyttöön uuden jäsen-ja laskutusohjelman, jonka avulla voimme jatkossa tarjota paremman käyttäjäkokemuksen jäsenistöllemme. Uuden ohjelman avulla, voitte jatkossa kätevästi tarkastella laskuja ja seurata tiedotusta. Lisäksi ohjelmassa voi käydä päivittämässä omia yhteistietoja ja ilmoittautua ryhmiin.

Talvilomaviikkoa vietetään Lappeenrannassa 25.2. -1.3.2019 ja monet lähtevät tuolloin lomille. Viikko tuo pieniä muutoksia ryhmien aikatauluihin.

Ota ystäväsi mukaan mille tahansa viikon ryhmätunnille ma.-pe. (11-15.2.). Etu on voimassa kaikille lasten ja aikuisten tunneille. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Fantastinen solo lattaripäivä taas Lappeenrannassa! Janne on tuttu tanssija Tanssii Tähtien kanssa - ohjelman aiemmalta kaudelta. Kokenut tanssija on hakenut vaikutteita Kuuban tanssimatkoilta ja nämä tunnit saavat kaikki hyvälle tuulelle. Suomen Bailatino ohjaajien kouluttajana tutulla Jannelle on laaja määrä koreografioita eritasoisille...

Lappeenrannan Tanssiurheilijat järjestää Dance with Me SHOW:n lauantaina 2.2. klo. 16 ja 18 Kehruuhuoneen tunnelmallisessa miljöössä.
Pääesiintyjinä nähdään Suomen kovimpaan kärkeen kuuluvat vakiotanssijat Markus Hirvonen ja Liisa Setälä. Tämän lisäksi nähdään upeita esityksiä seuran kilpailevilta pareilta ja lasten ryhmiltä.

Vuosi on loppumaisillaan ja tässä yhteenveto viimeisistä tunneista sekä tieto ensi vuoden kevätkauden ensimmäisistä tunneista. Ensi viikon keskiviikkona 20.12. seuran joulujuhla kello 18.00 Kimpisen lukion alasalissa.