Tuoreimmat uutiset

 

Lappeenrannan Tanssiurheilijat järjestää Dance with Me SHOW:n lauantaina 2.2. klo. 16 ja 18 Kehruuhuoneen tunnelmallisessa miljöössä.
Pääesiintyjinä nähdään Suomen kovimpaan kärkeen kuuluvat vakiotanssijat Markus Hirvonen ja Liisa Setälä. Tämän lisäksi nähdään upeita esityksiä seuran kilpailevilta pareilta ja lasten ryhmiltä.

Vuosi on loppumaisillaan ja tässä yhteenveto viimeisistä tunneista sekä tieto ensi vuoden kevätkauden ensimmäisistä tunneista. Ensi viikon keskiviikkona 20.12. seuran joulujuhla kello 18.00 Kimpisen lukion alasalissa.

Hurmaaviin lasten ryhmiimme otetaan lisää uusia lapsia ja ilmoittautuminen on nyt avoinna. Otamme rajatun määrän lapsia aivan pienempien ryhmään, joten ilmoittautumalla ajoissa varmistat oman paikkasi ryhmässä.

Järjestämme iloisen joulujuhlan Kimpisen alasalissa torstaina 20.12. klo. 18.00 alkaen. Tervetuloa! Joulujuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet sekä lasten ryhmien lasten vanhemmat ja sisarukset. Nautimme yhdessä lasten ryhmien hurmaavista tanssiesityksistä. Tarjolla on glögiä ja leivonnaisia. Palkitsemme seuran perinteisellä...

Yksittäinen tanssitreeni voi sisältää monen eri osa-alueen harjoittelua ilman, että se edes tuntuu siltä; lihasvoimaharjoittelua-, tasapaino-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoittelua. Kehonhuollon voi nähdä osana jokaista treenikertaa, alkaen hyvästä alkulämmittelystä. Hyvä tanssijoiden alkulämmittely voi sisältää esim. asteittaista sykkeen...

Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 22.11.2018 klo. 18.00 Kimpisen lukion tiloissa (Pohjolankatu 2). Kokoontuminen aluksi ala-aulassa ja siitä siirtyminen yhdessä luokkahuoneeseen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten kohtien lisäksi sääntöjen muutosehdotus.

Tiedoksi muutos lasten ryhmien salivuoroon perjantaina 16.11. Tunnit pidetään poikkeuksellisesti Family Centerin tiloissa entisen Kodin1 liikkeen yläkerrassa. Alakerrasta menee hyvät opasteet liikuntasaliin yläkertaan. Tunnit alkavat puoli tuntia normaalia aikataulua myöhemmin.