Tuoreimmat uutiset

 

Klikkaa alla olevasta linkistä ja katso kaikki kilpailevat parit luokittain järjestettynä. Tiedostostosta näkyvät parit, luokat, seura sekä tanssivatko parit vakio- vai/ja latinalaistanssit kilpailuissa.

Ylioppilaskirjoitusten takia Kimpisen sali on poissa käytöstä 18.-27.9.2018. Urheilutalon remontin vuoksi kaupungissa on haastava tilanne salivuorojen osalta ja kaikkia vuoroja ei saatu siirrettyä toisiin tiloihin. Pahoittelemme osalle ryhmiä tapahtuvasta tauosta.

Upea harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Olemme tehneet yhteistyösopimukset Ihana pilates -studion kanssa, mikä tarkoittaa, että Lpr tanssiurheilijoiden jäsenille hinnat ovat seuraavat:

Fantastinen ja harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa -sarjasta tutun Katri Mäkisen Solo Latin -ryhmätunneille Lappeenrannassa! Katri on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.