Tuoreimmat uutiset

 

Yksittäinen tanssitreeni voi sisältää monen eri osa-alueen harjoittelua ilman, että se edes tuntuu siltä; lihasvoimaharjoittelua-, tasapaino-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoittelua. Kehonhuollon voi nähdä osana jokaista treenikertaa, alkaen hyvästä alkulämmittelystä. Hyvä tanssijoiden alkulämmittely voi sisältää esim. asteittaista sykkeen...

Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 22.11.2018 klo. 18.00 Kimpisen lukion tiloissa (Pohjolankatu 2). Kokoontuminen aluksi ala-aulassa ja siitä siirtyminen yhdessä luokkahuoneeseen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten kohtien lisäksi sääntöjen muutosehdotus.

Tiedoksi muutos lasten ryhmien salivuoroon perjantaina 16.11. Tunnit pidetään poikkeuksellisesti Family Centerin tiloissa entisen Kodin1 liikkeen yläkerrassa. Alakerrasta menee hyvät opasteet liikuntasaliin yläkertaan. Tunnit alkavat puoli tuntia normaalia aikataulua myöhemmin.

Fantastinen solo lattaripäivä taas Lappeenrannassa! Janne on tuttu tanssija Tanssii Tähtien kanssa ohjelman aiemmalta kaudelta. Kokenut tanssinopettaja on Suomen Tanssiurheiluliiton Bailatino tuoteperheen ohjaajien kouluttaja ja hakenut vaikutteita Kuuban tanssimatkoilta. Nämä tunnit saavat kaikki hyvälle tuulelle.

Tässä linkit Lappeenrannan valtakunnallisten tanssikilpailujen tuloksiin. Alla olevat linkit näyttävät miten tuomareiden pisteet jakautuivat finaaleissa pareille. Ensimmäisestä linkistä näkee tarkemmat tiedot myös karsinnoista ja lopullisista sijoista. Kiitos kaikille urheilijoille ja onnittelut menestyneille pareille!

Lappeenrannan Valtakunnalliset kilpailut järjestetään ison talkooporukan voimin. Se vaatii jäsenistöltä ja heidän perheiltään suurta määrää vapaaehtoistyötä. Tämän lisäksi yritysyhteistyökumppaneiden tuki on ensiarvoisen tärkeää kilpailujen järjestämiselle ja onnistumiselle.

Klikkaa alla olevasta linkistä ja katso kaikki kilpailevat parit luokittain järjestettynä. Tiedostostosta näkyvät parit, luokat, seura sekä tanssivatko parit vakio- vai/ja latinalaistanssit kilpailuissa.