Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on alkanut

07.07.2021

Olemme avanneet ilmoittautumisen syksyn ryhmiin. Early Bird -tarjouksella saat lasten ryhmän 90€/kausi (norm. 95€/kausi) ja aikuisten kilpatanssin ryhmän 105€/kausi (norm. 110€/kausi) ilmoittautumalla 10.8. mennessä MyClubiin. Kaikkia jäseniä - uusia kuin edelliskausien jäseniä - pyydetään ilmoittautumaan haluamiinsa ryhmiin tulevalle syksylle. 

Osa ryhmistä on kooltaan suuria ja suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman pian varmistaaksesi oman paikkasi!

Ilmoittautumisohjeet

Olemassa olevana jäsenenä sinulla on jo tunnukset luotuna MyClubiin. Mikäli olet unohtanut salasanan voit ohjelmassa pyytää linkkiä uuden luontiin. Tämän jälkeen mene "omat tiedot" sivulle ja valitse "liity ryhmään". Rastita valitsemasi ryhmät luettelosta.

Uutena jäsenenä sinun tulee ensin rekisteröityä MyClubiin.  

MyClub kirjautuminen:
https://id.myclub.fi/flow/login

Katso Youtube 2min ohje ilmoittautumiseen:

https://www.youtube.com/watch?v=D0jXcZtRz0A

Uusia ryhmiä tulossa!

Uusia Latino Show ryhmiä on tarjolla lapsille ja junioreille. Emma Vikmanista tulee kilpailevien lasten päävalmentaja ja hän ohjaa myös uusia ryhmiä. 

Kauan odotettu aikuisten Bailatino starttaa tulevana syksynä Iida Ruin ohjaamana maanantaisin. Bailatinon aikataulu ilmoitetaan vielä tarkemmin ja ryhmä aloittaa muista poiketen myöhemmin koulutusten vuoksi.


Kaikkien ryhmien kuvaukset
https://www.tanssiurheilijat.fi/ryhmakuvaus/ 

Aikataulu
https://www.tanssiurheilijat.fi/oppitunnit/

Opettajat 
https://www.tanssiurheilijat.fi/ammattivalmennus/

Seuratuen myötä Tanssii Tähtien ohjelman julkkiksia Lappeenrantaan

Seuralle on myönnetty valtion seuratuki "Tähtitason opetusta kaikille lapsille" hankkeelle. Sen myötä näemme Tanssii Tähtien kanssa julkkiksia Lappeenrannassa syksyllä useaan otteeseen. Motivoivia ja innostavia päiviä on tulossa kaikille lapslle avoimina. Seuran omat lapset saavat edun näihin päiviin ilmoittautumisessa. 

Latin Day aikuisten teemapäivät Marko Keräsen ja Kia Lehmuskosken johdolla jatkuvat normaalisti kuten tähänkin asti.

Ota lentävä lähtö ilmoittautumiseen ja varmista ensi kaudelle oma paikkasi. Nähdään tulevana syksynä tanssillissa merkeissä!