Vakiotanssien valmennusKatri Vikman

Katri Vikman on seuran pitkäaikainen päävalmentaja vakiotansseissa. Kotkalainen Katri on diplomitanssinopettaja, moninkertainen SM-voittaja ja yksi Suomen tunnetuimmista kilpatanssivalmentajista.  Katri ohjaa seurassa keskiviikkoisin vuoroviikoin joka toinen viikko latinalaisvalmentaja Tiina Toyokin kanssa ja perjantaisin lasten ryhmiä. 

Katri tunnetaan rempseästä asenteestaan ja näillä tunneilla on vaikea pidätellä naurua, vaikka töitä tehtäisiinkin hiki otsassa. Pitkän ammattitaidon myötä Katri saa jokaisesta tanssijasta hiottua parkettien partaveitsiä!


Markus Hirvonen ja Liisa Setälä

Markus ja Liisa ovat molemmat suomenmestareita ja ovat asettaneet tavoitteekseen olla maailmanmestareita vuonna 2020 vakiotansseissa. He käyvät valmentamassa kerran kuukaudessa kaikkia taitotasoja. Päivänä on mahdollista osallistua ryhmään tai ottaa yksityistunteja.

Markus ja Liisa ovat tunnettuja erityisesti iloisesta ja kannustavasta asenteestaan. Parin mielestä kaikilla tanssijoilla taitotasosta riippumatta, on aina oltava tavoitteita ja niiden eteen olisi tehtävä ahkerasti töitä.

Latinalaistanssien valmennus
Tiina Toyoki 

Tiina Toyoki on seuran pitkäaikainen päävalmentaja latinalaistansseissa. Helsinkiläinen Tiina on edustanut Suomea maajoukkueessa EM ja MM-kilpailuissa  ja kilpaillut ammattilaisena. Tiina ohjaa seurassa keskiviikkoisin vuoroviikoin joka toinen viikko vakiovalmentaja Katri Vikmanin kanssa.

Tiina on kokenut valmentaja ja tunnettu tanssija Suomessa. Opetuksessa korostuu kehon kokonaisvaltainen tuntemus, mitä kautta voidaan tuottaa latinalaistansseille ominaista liikettä ja tulkintaa. Tiinan valmennuksessa naisista kuoriutuu varsinaisia lattaridiivoja ja miehistä amigoja!

Jaak Vainomaa

Jaak on yksi Suomen menestyneimpiä kilpatanssijoita. Vuonna 2016 Jaak voitti parinsa kanssa 10-tanssin maailmanmestaruuuden ja 2018 uuden parinsa Tiina Tulikallion kanssa 10-tanssin EM-kultaa. Vuonna 2019 Jaak voitti Tiinan kanssa 10 tanssin maailmanmestaruuden Venäjällä. Alkujaan Jaak on Virosta kotoisin ja asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Vierailevana valmentaja tuo seuraan tuulahduksen maailman huipulta ja näkemyksen kilpatanssin kehityksen suunnasta.