Lasten ryhmät

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan ryhmään!


Meillä Tanssiurheilijoilla tanssiminen oikeastaan aloitetaan jo silloin, kun ensimmäiset askeleet alkavat kunnolla kantamaan. Lapset aloittavat siis jo 1-vuotiaina, mutta aikuinen tai huoltaja on vielä menossa mukana. Ensimmäinen ryhmä, jossa vanhemman ei tarvitse - vaikka ehkä haluaisikin - olla mukana, on TanssiTähti-ryhmämme, jossa nuorimmat harrastajat ovat 4-vuotiaita. Kilpatanssin harrastamisen voivat aloittaa 6-vuotiaat tai sitä vanhemmat lapset.

Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, avoimuuteen ja positiiviseen meininkiin. Lastenryhmissä lapsi oppii monia hyödyllisiä taitoja yhdessä toimimisesta erilaisiin motorisiin taitoihin. Tutkimukset ovat osoittaneet tanssin muun muassa tukevan lapsen motorista kehittymistä ja kouluvalmiutta. Harrastamisella ja ryhmään kuulumisella on siis Amerkittävä vaikutus lapsen ja nuoren oppimisille ja koulumenestykselle. Harrastaminen ja ryhmään kuuluminen vaikuttaa myös sosiaaliseen kehittymiseen ja vuorovaikutukseen - itsetuntoa ja kehonkuvaa unohtamatta! Askelkuvioiden opettelu parantaa koordinaatiokykyä ja tasapainoa sekä antaa samalla kognitiivista haastetta. Tanssia sanotaankin aivojen superharrastukseksi, eikä syyttä!

Monet lapsiharrastajamme ovat sanoneetkin, että tanssissa on kivaa opet, hyvä musiikki, uuden oppiminen, yhteishenki ja kaverit. ♥

Ohjaajiimme pääset tutustumaan täällä


Tanssijan polku

Olemme luoneet viitteitä antavat tanssijan polut seurassamme harrastaville lapsille, jotta lasten harrastaminen olisi mahdollisimman selkeää. Polkuja on niin harrastajille, kilpatanssijoille, pojille että lattaritanssijoille. Polkuja voidaan yhdistellä tai niitä voidaan muuttaa itselle sopivaksi. Esimerkiksi harrastajapolulla oleva voi olla myös kilpatanssijan polulla. 

Tutustu polkuihin klikkaamalla kuvaa.