Lastentanssi

Seura tarjoaa lastentanssia vauva ja taaperoikäisistä alkaen yhdessä vanhemman kanssa Lapsi - Aikuinen ryhmissä. Jokaiseen ryhmään on määritelty viitteellinen ikäsuositus, joka ohjaisi hakeutumaan sopivimpaan ryhmään. Pääasia on hauskanpito sekä musiikin ja tanssin hurma! 

Lapsi-Aikuinen -ryhmä 1 

Ryhmään otetaan 1-2 -vuotiaita taaperoita vanhemman kanssa. Lapsi-aikuinen ryhmässä lapsi pääsee nauttimaan musiikista, leikistä ja tanssista yhdessä oman äidin, isän tai vaikkapa isovanhemman kanssa. Ryhmä kestää puoli tuntia ja on rakennettu sopimaan juuri kyseisen ikäluokan lapsen kehitykselle. Ohjaajana ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Katri on kokenut ja kouluttautunut lasten ohjaaja. Hauskaa yhdessäoloa ja ilottelua perheen kesken!

Lapsi-Aikuinen -ryhmä 2 

Ryhmään otetaan 3-4 -vuotiaita lapsia vanhemman kanssa. Lapsi-aikuinen ryhmässä lapsi pääsee nauttimaan musiikista, leikistä ja tanssista yhdessä oman vanhemman kanssa. Ryhmä kestää puoli tuntia ja on rakennettu sopimaan juuri kyseisen ikäluokan lapsen kehitykselle. Ohjaajana ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Katri on kokenut ja kouluttautunut lasten ohjaaja. Hauskaa yhdessäoloa ja ilottelua perheen kesken!

Lasten TanssiTähti -ryhmä

Lasten TanssiTähti -ryhmää ohjaavat Jonna Hjerppe ja Jenny Nissinen. Ryhmään ovat tervetulleita lapset iältään 5-6 vuotta. Leikin ja ilon kautta opetellaan kilpatanssin perusaskeleita ja rytmiikkaa johdantona kilpatanssiin. Tunneilla on tärkeää iloinen kannustava ilmapiiri ja yhdessä tekeminen. Ryhmä opettelee vuoden aikana koreografian, mikä tullaan esittämään yleisölle. Lapsi saa näin samalla hyvää esiintymisharjoitusta.   

Lasten TanssiTimantti -ryhmä

Lasten TanssiTimantti -ryhmää ohjaa seuran korkean tasoluokan kilpailija Mari Kangasmäki. Ryhmään ovat tervetulleita lapset iältään 7-9 vuotta. Tunneilla opetellaan ja syvennetään kilpatanssin perusaskeleita ja rytmiikkaa johdantona kilpatanssiin. Ryhmä opettelee vuoden aikana kaksi koreografiaa, jotka tullaan esittämään yleisölle. Lapsi saa näin samalla hyvää esiintymisharjoitusta. 

Lasten kilpatansin alkeet

Lasten kilpatanssin alkeet -ryhmää ohjaa pitkän ohjaajataustan omaava korkean tasoluokan kilpailija Lauri Kangasmäki. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki ilman aiempaa tanssitaustaa tai paria. Ryhmään tulevat lapset ovat yli 5-vuotiaita. Alkeissa opetellaan tanssikuviot neljään tanssiin: valssi,  quickstep, cha-cha ja jive.  

Lasten kilpatansin jatkoryhmä

Lasten kilpatanssin alkeet -ryhmää ohjaa ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Ryhmään siirrytään pääsääntöisesti lasten kilpatanssin alkeet -ryhmän jälkeen. Jatkoryhmässä opetellaan pidempiä korografioita jo opittuihin tansseihin ja haastavampia kuvioita. Tämän lisäksi opitaan kaksi uutta tanssi tango ja samba. Lapset oppivat tanssikuviot kaikkiin kuuteen ensimmäisen kilpailuluokan tansseihin: valssi, tango, quickstep, samba, cha-cha ja jive

Aikuisten tanssi

Aikuisten tanssiryhmät ovat avoimia kaikenikäisille harrastajille. Tunneille voi tulla parin kanssa tai ilman paria. Tavoite on nauttia musiikista ja tanssista hyvässä seurassa! 

Aikuisten kilpatanssin alkeet

Aikuisten kilpatanssin alkeet -ryhmän ohjaajina toimivat Mika Laari & Sanna Salu. Syksy- ja kevätkauden aikana opetellaan kuusi tanssia: hidas valssi, tango, quickstep, samba, cha-cha ja jive. Ryhmässä aloittavilla ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa tai paria. 

Kilpatanssin jatkoryhmä

Aikuisten kilpatanssin jatkoryhmää ohjaa Henry Hatakka. Ryhmään siirrytään aikuisten alkeisryhmän jälkeen. Tavoite on syventää tekniikkaa kaikissa kuudessa tanssissa ja opetella perusaskeleita myös seuraavan luokan tansseihin. 

Kilpailevien aikuisten ryhmä

Kilpailevien aikuisten ryhmän ohjaaja on Ilkka Koskimies. Ryhmään voi siirtyä heti, kun pari suunnittelee aloittavansa kilpailemisen. Ryhmässä keskitytään kilpailullisiin asioihin ja lisäksi rytmiikkaa ja tekniikkaa syvennetään entuudestaan. 

Latin Day by - julkkispäivät


Latin Day by - päivät ovat vaihtuvilla Suomen huipputason ohjaajilla noin kerran kuukaudessa. Päivässä on avoin taso eli kaikki ovat tervetulleita tunneille ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla. Päivän kaikki tunnit ovat solo- tunteja eli tanssitaan ryhmänä ilman paria. 

Päivissä on nähty ohjaajina Tanssii Tähtien kanssa ohjelmasta tuttuja ammattitanssijoita mm. Marko Keränen, Matti Puro, Janne Talasma ja Katri Mäkinen. Ohjaavat ovat kaikki karismaattisia ammattilaisia, jotka tulevat pääsääntöisesti Helsingistä. 

Päivät ovat meidän lahja teille tanssin ystäville, koska olemme aidosti sitä mieltä, että kaikilla on oltava mahdollisuus saada motivoivaa ja korkeatasoista ohjausta