Lastentanssi

Seura tarjoaa lastentanssia vauva ja taaperoikäisistä alkaen yhdessä vanhemman kanssa Lapsi - Aikuinen ryhmissä. Jokaiseen ryhmään on määritelty viitteellinen ikäsuositus, joka ohjaisi hakeutumaan sopivimpaan ryhmään. Pääasia on hauskanpito sekä musiikin ja tanssin hurma! 

Lapsi-Aikuinen -ryhmä 1 

Ryhmään otetaan 1-2 -vuotiaita taaperoita vanhemman kanssa. Lapsi-aikuinen ryhmässä lapsi pääsee nauttimaan musiikista, leikistä ja tanssista yhdessä oman äidin, isän tai vaikkapa isovanhemman kanssa. Ryhmä kestää puoli tuntia ja on rakennettu sopimaan juuri kyseisen ikäluokan lapsen kehitykselle. Ohjaajana ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Katri on kokenut ja kouluttautunut lasten ohjaaja. Hauskaa yhdessäoloa ja ilottelua perheen kesken!

Lapsi-Aikuinen -ryhmä 2 

Ryhmään otetaan 3-4 -vuotiaita lapsia vanhemman kanssa. Lapsi-aikuinen ryhmässä lapsi pääsee nauttimaan musiikista, leikistä ja tanssista yhdessä oman vanhemman kanssa. Ryhmä kestää puoli tuntia ja on rakennettu sopimaan juuri kyseisen ikäluokan lapsen kehitykselle. Ohjaajana ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Katri on kokenut ja kouluttautunut lasten ohjaaja. Hauskaa yhdessäoloa ja ilottelua perheen kesken!

Lasten TanssiTähti -ryhmä

Lasten TanssiTähti -ryhmää ohjaavat Jonna Hjerppe ja Irina Moilanen. Ryhmään ovat tervetulleita lapset iältään 5-6 vuotta. Leikin ja ilon kautta opetellaan kilpatanssin perusaskeleita ja rytmiikkaa johdantona kilpatanssiin. Ryhmä opettelee vuoden aikana koreografian, mikä tullaan esittämään yleisölle. Lapsi saa näin samalla hyvää esiintymisharjoitusta.   

Lasten kilpatansin alkeet

Lasten kilpatanssin alkeet -ryhmää ohjaa ammattivalmentaja, diplomitanssinopettaja, Katri Vikman Kotkasta. Ryhmään siirrytään pääsääntöisesti lasten TanssiTähti -ryhmän jälkeen, mutta myös uudet lapset ovat tervetulleita mukaan. Ryhmään tulevat lapset ovat yli 6 -vuotiaita. Alkeissa opetellaan tanssikuviot kaikkiin kuuteen tanssiin: valssi, tango, quickstep, samba, cha-cha ja jive. 

Aikuisten tanssi

Aikuisten tanssiryhmät ovat avoimia kaikenikäisille harrastajille. Tunneille voi tulla parin kanssa tai ilman paria. Tavoite on nauttia musiikista ja tanssista hyvässä seurassa! 

Aikuisten kilpatanssin alkeet

Aikuisten kilpatanssin alkeet -ryhmän ohjaajina toimivat Lauri ja Mari Kangasmäki. Syksy- ja kevätkauden aikana opetellaan kuusi tanssia: hidas valssi, tango, quickstep, samba, cha-cha ja jive. Ryhmässä aloittavilla ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa tai paria. 

Kilpatanssin jatkoryhmä

Aikuisten kilpatanssin jatkoryhmää ohjaavat Henry Hatakka ja Ekaterina Albats. Ryhmään siirrytään aikuisten alkeisryhmän jälkeen. Tavoite on syventää tekniikkaa kaikissa kuudessa tanssissa ja opetella perusaskeleita myös seuraavan luokan tansseihin. 

Kilpailevien aikuisten ryhmä

Kilpailevien aikuisten ryhmän ohjaaja on Ilkka Koskimies. Ryhmään voi siirtyä, kun pari suunnittelee aloittavansa kilpailemisen. Ryhmässä keskitytään kilpailullisiin asioihin ja lisäksi rytmiikkaa ja tekniikkaa syvennetään entuudestaan. 

Bailatino Seniori


BailatinoSeniori on helppo tanssitunti, jonne ei ole ikärajaa eikä taitovaatimusta. Tunnit sisältävät seuraavia tansseja: samba, merenque, son, cha-cha, reggeaton, rumba, jive ja bachata. Ohjaajana ryhmässä Anna-Liisa Mäkelä, jolla on pitkä oma kilpatanssitausta ja ohjaajakokemus.

Bailatino on Suomen Tanssiurheiluliiton lisenssoima tuote ja ohjaajina voivat toimia vain kilpatanssijat, joilla on vaadittu taitotaso. Kuten kaikissa kilpatanssin ryhmissä, bailatino tunneilla tanssitaan aina oikeaan rytmiin ja nautitaan yhdessä latinalaistanssien musiikista ja rennosta tunnelmasta.