Info yleisölle

9.10.2020
Pahoittelemme - Seurakilpailumme valitettavasti perutaan. Lue tästä lisää!

Lappeenrannan Tanssiurheilijat Ry on perinteikäs paikallinen seura, jossa voi harrastaa kilpatanssia sekä kuntotansseja. Seura on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Tätä kautta saamme järjestää lähes joka vuosi tanssikilpailut Lappeenrannassa.

Nyt lokakuussa saamme kunnian järjestää vakio- ja latinalaistanssien seuratason kilpailut, joissa kilpailevat E- ja D-luokkien kilpailevat parit lapsista aikuisiin. Vakiotansseista kilpaillaan seuraavissa lajeissa: hidas valssi, tango, foxtrot ja quickstep. Latinalaistansseista puolestaan kilpaillaan lajeissa: samba, cha-cha, rumba ja jive.

Tarkka ohjelma julkaistaan tällä sivulla kilpailuja edeltävällä viikolla kilpailusivuston etusivulla.

Kilpailupäivä alkaa Lappeenrannan Urheilutalolla (Pohjolankatu 29) sunnuntaiaamuna 18.10. kello 10 alkaen lasten kilpailuilla ja iltapäivällä on aikuisten luokkien vuoro. Koronatilanteesta johtuen kilpailujen palkintojen jaot ovat aina suoraan kunkin luokan finaaliryhmän jälkeen.

Osallistujalistan, aikataulun ja tuloksien linkit julkaistaan seurakilpailun etusivulla ja Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailukalenteriin.

Seuraathan kisoihin valmistautumistamme ja kisatunnelmia sometileillämme Facebookissa ja Instagramissa seuran tilillä ja seuran aikuisten tilillä.

Tervetuloa nauttimaan tanssin kisahurmasta ja musiikista sekä kannustamaan seuran omia kuin vieraaksemme saapuvien seurojen pareja huikeisiin tanssisuorituksiin!

Muista ostaa liput ennakkoon!

Koronatilanteen vuoksi lippuja myydään tällä kertaa vain sähköisesti. Voit ostaa liput kätevästi suoraan verkosta. Ennakkomyynti on avautunut etusivun oikeassa sivulaidassa olevasta "osta lippu" valikoista.

Lippujen hinnat ovat: aikuiset 12 €, lapset 7 € (alle kouluikäiset maksutta vanhemman kanssa)

Tulethan tapahtumaamme vain terveenä! Muista pestä kätesi tullessasi ja lähtiessäsi urheilutalolta sekä asioidessasi kahviossa tai wc-tiloissa. Huolehdimme, että käsidesiä on saatavilla urheilutalolle tullessasi ja lähtiessäsi. Voit käyttää halutessasi kasvomaskia tapahtumassamme.

Ohjeita noudattamalla vähennämme koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä ja huolehdimme yhdessä kaikkien turvallisesta kilpailu- ja yleisökokemuksesta!

Saavu kisayleisöksemme helposti

Lappeenrantaan on helppoa tulla junalla, bussilla, lentokoneella, laivalla tai autolla. Saimaan rannalla sijaitseva Lappeenranta on vain 215 kilometrin päässä Helsingistä ja 195 kilometrin päässä Pietarista. Esimerkiksi Helsingistä autoilet valtatie 6:ta pitkin vajaassa kolmessa tunnissa. Lue lisää saapumisvinkkejä! Urheilutalon ympäristöstä löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Vinkkimme majoittumiseen

Lappeenrannassa Saimaan äärellä nukut paremmin ja elät kisareissullakin enemmän. Meillä voit yöpyä hotellissa keskustassa tai sataman tuntumassa, Saimaan rannan mökissä tai viihdekylpylässä. Majoitusvaihtoehtoja on moneen makuun. Löytyy myös B&B, leirintä tai budjettivaihtoehtoja. Lue lisää majoittumisvinkkejä!

Vinkkimme virkistäytymiseen

Lappeenrannassa syöt, juot ja nautiskelet monipuolisesti paikallisella ravintola- ja kahvilatarjonnallamme. Lue lisää ravintoloista ja kahviloistamme. Suosittelemme viikonloppuisin ilta-aikaan ravintoloihin ennakkoon pöytävarausta.

Lappeenrannassa ulkoiluun suosittelemme Linnoitusta ja kaupunginlahden satama-aluettamme, jota myös Suomen Monacoksi on kutsuttu. Lappeenrannassa liikut paikasta toiseen kävellen tai näppärästi myös kaupunkipyöräillen tai sähköpotkulaudalla. Tervetuloa hyväntuuliseen Lappeenrantaan!

Seuramme jäsenet suosittelevat kisavierailusi oheiskohteiksi lämpimästi:

HERKUTTELUHETKIIN:

OMATOIMISEEN VIRKISTÄYTYMISEEN JA KUNTOILUUN:

- Reippailua Rantaraitilla tai lenkkeilyä sataman alueellamme 

- Maksuttomia ulkoliikuntapaikkoja sekä kaupungin edullisia sisäliikuntapaikkoja 
  - tutustu tarkemmin kaupungin verkkosivuilla.

Lappeenrannan matkailuneuvonta palvelee sinua kauppakeskus Iso-Kristiinassa arkipäivisin. Otathan siis tarvittaessa yhteyttä jo kisaviikolla ennakkoon! Katso yhteystiedot.