Info talkoolaisille

9.10.2020 Kilpailut valitettavasti perutaan. Lue lisää.

Kilpailut keräävät E- ja D-tason kilpatanssijoita ympäri Suomea Lappeenrantaan ja kisat ovat aina merkittävä näkyvyys seuralle ja koko lajille. Kilpailut järjestetään upeasti uudistetulla Lappeenrannan Urheilutalolla (Pohjolankatu 29) sunnuntaina 18.10.

Seuramme toiminta perustuu talkootyöhön ja kilpailut on aina järjestetty talkoina jäsenten huikealla työpanoksella ja tuella. Tulethan sinäkin tiimiimme mukaan!

Työtehtäviä on monia esim. kahviomyynti, lipuntarkastus, kasaustalkoot, purkutalkoot, järjestyksenvalvoja jne. Ajan voit itse määritellä ja muutamankin tunnin työpanos on seurallemme suureksi avuksi! Perehdytämme tehtäviin ja seura järjestää työssä tarvittavat tarvikkeet. Haemme erityisesti ensiapuun kyseiset taidot omaavaa henkilöä.

Ilmoittaudu sähköisesti 11.10.2020 mennessä: ILMOITTAUDUN MUKAAN TALKOISIIN

Kilpailujen pääorganisaattorina toimii Sanna Salu ja tarvittaessa voit kysyä lisätietoja sähköpostitse: sannasalu@gmail.com.

Talkoolaisten yhteiset ohjeet päivitämme tälle sivulle, joten tätä kannattaa seurata. Tutustu kilpailun lisätietoihin ja ohjelmaan seurakilpailun etusivulla. Aikataulu ja ohjelma julkaistaan kilpailijoiden ilmoittautumisajan jälkeen.

HUOM!

Ohjeita noudattamalla vähennät koronaviruksen tartuntariskiä ja leviämistä. 

  • ÄLÄ SAAVU SAIRAANA KILPAILUPAIKALLE. 
  • Jos sinulla on lieviäkin oireita, jää kotiin ja ilmoita peruutuksesta osoitteeseen sannasalu@tanssiurheilijat.fi 
  • PESE KÄTESI saapuessasi kilpailupaikalle. Käsiä on hyvä desinfioida pitkin päivää ja desinfiointiainetta on useassa paikassa. 
  • MUISTA TURVAVÄLI KOKO PÄIVÄN!
  • Tutustu myös Suomen Tanssiurheiluliiton ohjeisiin kilpailutoimintaan 1.8.2020 alkaen