Info kilpailijoille


9.10.2020
Pahoittelemme - Seurakilpailumme valitettavasti perutaan.
Lue tästä lisää!

PÄIVITETTY ILMOITTAUTUMISEEN JA ERILLISKILPAILUIHIN LIITTYVIÄ TIETOJA 4.10.2020:

HUOMIO! Dancecoren kautta ilmoittautuminen ei ole käytössä. Ilmoittauduthan kilpailuihin DanceCoren sijaan sähköpostitse osoitteeseen entry@tanssiurheilijat.fi 8.10.2020 mennessä. Ilmoittautumismaksu ennakkoon ilmoittautuessa on 30 euroa. Huoltajat ja kannustusjoukot voivat ostaa pääsylipun ennakkoon nettisivujemme etusivun kautta.

Jos teit aiemmin ilmoittautumisen Dancecoressa, oletko ystävällinen ja ilmoittaudut uudestaan sähköpostilla entry@tanssiurheilijat.fi! Maksathan kilpailumaksun ennakkoon tilille FI15 5620 0920 1965 49 ja varaudut esittämään kuitin maksusta kilpailupaikalla.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vain, jos ne eivät aiheuta aikataulumuutoksia. Jälki-ilmoittautuneita pyydetään myös maksamaan kilpailumaksu ennakkoon tilille FI15 5620 0920 1965 49 ja varautumaan esittää kuitti kilpailupaikalla.

Seurakilpailujen tarkka osallistumisohjeistus ylläpidetään tanssiurheiluliiton kilpailukalenterin kilpailukutsussa. Tarkistathan vielä ennen kisamatkalle lähtöäsi kutsun tiedot ja kertaat liiton ohjeistuksen kilpailutoimintaan 1.8.2020 alkaen.

Huomioithan erityisesti koronaan liittyvät turvallisuusohjeet! Ohjeita noudattamalla vähennämme koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä ja huolehdimme yhdessä kaikkien turvallisesta kilpailukokemuksesta!

Kilpailut järjestetään tämän vuoden valtakunnalliseksi liikuntapaikaksi valitulla ja juuri peruskorjatulla Lappeenrannan urheilutalollamme, Pohjolankatu 29. Kilpailulattia on upea uusittu suorakaiteinen parketti urheilusalissamme. Myös lämmittely järjestetään samassa salissa erillisellä parkettialueella.

Tuomareiksenne kilpailuihin saapuvat Ilkka Koskimies, Jorma Päiviö, Raili Tilli ja Katri Vikman. Viidennen tuomarin ilmoitamme myöhemmin.

Kilpailumme juontaa Irina Moilanen ja tuloslaskijana toimii Kari Nyyssönen. Kilpailujen johtajana toimii Pirjo Puroharju-Koskinen ja seuramme pääkilpailuorganisaattorina Sanna Salu.

Kilpailusarjojamme ovat:

V/L Lapsi 1 ek E D
V/L Lapsi 2 ek E D
V/L Juniori 1 E D
V/L Juniori 2 E D
V/L Nuoriso E D
V/L Yleinen E D
V/L Seniori 1 E D
V/L Seniori 2 E D
V/L Seniori 3 E D
V/L Seniori 4 E D
V/L Seniori 5 E D

UUTTA - Erilliskilpailut

1. Avoin alottelija kilpailu

Sarja on yli 18-vuotiaille, yläikärajaa ei ole. Kilpailussa kilpaillaan sambassa, chachassa ja jivessa. Kilpailu käydään parikilpailuna e-luokan kuvio sääntöjä noudattaen. Kilpailuun osallistuvan parin sukupuolia ei ole määrätty eli voi muodostaa parin esim. nainen ja mies, nainen ja nainen, mies ja mies. Jokainen tanssi arvostellaan erikseen järjestäen parit paremmuus järjestykseen.

2. Latinryhmä kilpailu

Latinryhmä esittää harjoittelemansa esityksen, toimittamaansa musiikkiin. Tuomarit antavat palautteen ryhmän esiintymisestä. Ryhmän koko on 4-8 hlöä. Ryhmää pyydetään toimittamaan oma musiikki mp3-tiedostona kilpailunjärjestäjälle osoitteeseen entry@tanssiurheilijat.fi 13.10. mennessä. Parhaat esitykset palkitaan ja eri osien hallinnasta voidaan antaa kunniamaininta. 

Erilliskilpailujen ilmoittautuminen sähköpostilla entry@tanssiurheilijat.fi 8.10.2020 mennessä. 
HUOMAATHAN: Koska erilliskilpailuissa on kyseessä Tanssiurheiluliiton ulkopuoliset kilpailut, kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailulisenssillä. Osallistujilla on oltava voimassa tapaturmavakuutus.

Osallistujalistan, aikataulun ja tuloksien linkit julkaistaan seurakilpailun etusivulla ja liiton kilpailukalenteriin.  

Seuraathan kisoihin valmistautumistamme ja kisatunnelmia sometileillämme Facebookissa ja Instagramissa seuran tilillä ja seuran aikuisten tilillä tanssiurheilijat_adults.

Saavu kisavieraaksemme helposti

Lappeenrantaan on helppoa tulla junalla, bussilla, lentokoneella, laivalla tai autolla. Saimaan rannalla sijaitseva Lappeenranta on vain 215 kilometrin päässä Helsingistä ja 195 kilometrin päässä Pietarista. Esimerkiksi Helsingistä autoilet valtatie 6:ta pitkin vajaassa kolmessa tunnissa. Lue lisää saapumisvinkkejä! Urheilutalon ympäristöstä löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Vinkkimme majoittumiseen

Lappeenrannassa Saimaan äärellä nukut paremmin ja elät kisareissullakin enemmän. Meillä voit yöpyä hotellissa keskustassa tai sataman tuntumassa, Saimaan rannan mökissä tai viihdekylpylässä. Majoitusvaihtoehtoja on moneen makuun. Löytyy myös B&B, leirintä tai budjettivaihtoehtoja. Lue lisää majoittumisvinkkejä!

Majoitustarjous

Lappeenrannan Sokos -hotelliin on varauskiintiö käytettävissä 8.10. asti. Varauskoodilla BLPRDANCE20 1 hengen huone / 80 eur / yö, 2 hengen huone / 95 eur / yö.

Vinkkimme virkistäytymiseen

Lappeenrannassa syöt, juot ja nautiskelet monipuolisesti paikallisella ravintola- ja kahvilatarjonnallamme. Lue lisää ravintoloista ja kahviloistamme. Suosittelemme viikonloppuisin ilta-aikaan ravintoloihin ennakkoon pöytävarausta.

Lappeenrannassa ulkoiluun suosittelemme Linnoitusta ja kaupunginlahden satama-aluettamme, jota myös Suomen Monacoksi on kutsuttu. Lappeenrannassa liikut paikasta toiseen kävellen tai näppärästi myös kaupunkipyöräillen tai sähköpotkulaudalla. Tervetuloa hyväntuuliseen Lappeenrantaan!

Seuramme jäsenet suosittelevat kisavierailusi oheiskohteiksi lämpimästi:

HERKUTTELUHETKIIN:

OMATOIMISEEN VIRKISTÄYTYMISEEN JA KUNTOILUUN:

- Reippailua Rantaraitilla tai lenkkeilyä sataman alueellamme 

- Maksuttomia ulkoliikuntapaikkoja sekä kaupungin edullisia sisäliikuntapaikkoja
   - tutustu tarkemmin kaupungin verkkosivuilla

Lappeenrannan matkailuneuvonta palvelee sinua kauppakeskus Iso-Kristiinassa arkipäivisin. Otathan siis tarvittaessa yhteyttä jo kisaviikolla ennakkoon! Katso yhteystiedot.

HUOMIOITHAN KORONAOHJEEMME!

Ohjeita noudattamalla vähennät koronaviruksen tartuntariskiä ja leviämistä.

  • ÄLÄ SAAVU SAIRAANA KILPAILUPAIKALLE.
  • Jos sinulla on lieviäkin oireita, jää kotiin ja ilmoita peruutuksesta osoitteeseen entry@tanssiurheilijat.fi
  • PESE KÄTESI saapuessasi kilpailupaikalle. Käsiä on hyvä desinfioida pitkin päivää ja desinfiointiainetta on useassa paikassa.
  • MUISTA TURVAVÄLI KOKO PÄIVÄN!