Tanssia urheiluseuran edullisilla hinnoilla

13.08.2018

Syksyllä lapset ja aikuiset etsivät ja aloittavat taas uusia harrastuksia. Viime vuosina on ollut paljon puhetta Lappeenrannan salivuorojen nousevista hinnoista ja sitä kautta lasten harrastuksien kallistumisesta. Monet urheiluseurat joutuvat korottamaan hintoja, koska kulut ovat nousseet. 

Tästä huolimatta Lappeenrannan Tanssiurheilijat on pitänyt ryhmä- ja jäsenmaksut miltei ennallaan jo lukuisien vuosien ajan. Seuran säännöissä sanotaan, että kaikilla pitäisi olla tasapuolinen mahdollisuus harrastaa ja päästä nauttimaan tanssimisesta.

 Haluamme kannustaa kaikkia lapsia ja aikuisia urheilemaan, mikä luo hyvinvointia ja tuo valtavasti energiaa arkeen, sanoo Tanssiurheilijoiden hallituksen puheenjohtaja Mari Kangasmäki

Kaupallisiin toimijoihin nähden urheiluseuran hinnat ovat lähes puolet alemmat ja tämä mahdollistuu seuran hallituksen, ohjaajien ja talkootyöläisten tinkimättömällä työllä kaikkien hyväksi. Kaikki seuran jäsenet hyötyvät ja perheiden ei tarvitse tinkiä harrastuksien määrästä taloudellisten seikkojen takia. 

Verrattain edulliset hinnat eivät kuitenkaan näy opetuksen tai valmennuksen laadussa. Lappeenrannassa käy viikkottain valmentamassa ammattilaisvalmentajia Suomen huipulta ja vielä kilpailevia pareja aivan maailman huipulta mm. maailmanmestari Jaak Vainomaa ja Lappeenrannan oma kasvatti Markus Hirvonen, jonka tavoite on saavuttaa maailmanmestaruus vuonna 2020. Seuran ammattilaisvalmentaja, joka on aloittamassa ohjaamaan uusia lasten ryhmiä on pätevöitynyt diplomitanssinopettaja Kotkasta. Toinen toistaan upeampia meriittejä on Tanssiurheilijoiden valmentajilla ja se kertoo itsessään paljon opetuksen laadusta. 

Toivotamme kaikki tervetulleeksi kokeilemaan ensimmäisiä ryhmien näytetunteja ilmaiseksi! 

Ryhmien alkamisajankohdat näkyvät aikataulu välilehdellä ja ryhmäkuvaukset sivulla näkyvät tiedot eri ryhmistä aikuisille ja lapsille. Ensimmäiset tunnit ovat näytetunteja, jonne ei tarvitse ilmoittautua vaan voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi kaikkia ryhmiä. Ilmoittautuminen on auki ja ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tanssin hurmaa ja riemua kaikille!