Valtakunnalliset kilpailut


Valtakunnalliset tanssikilpailut sunnuntaina 28.10. Urheilutalolla

Kilpailu kerää kilpatanssijoita ympäri Suomea Lappeenrantaan. Valtakunnallisissa kilpailuissa nähdään kaikkia taitotasoja sekä ikäluokkia nuorimmista lapsista senioriluokkiin. 

Seuran omat parit edustavat seuraa kilpailuissa mm. hallitsevat SenioriCup Suomen mestarit Henry Hatakka ja Terhi Virkki-Hatakka. Kilpailujen johtajana toimii Pirjo Puroharju- Koskinen ja Tanssiurheilijoiden pääkilpailuorganisaattorina Irina Moilanen. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Seuraamalla nettisivujen uutisosiota saat lisätietoja kilpailuista

Varaa päivä kalenteriisi ja tule seuraamaan upeaa tanssia! 

KILPAILUJEN AIKATAULU ON NYT JULKAISTU!

Aikatauluun on tullut muutoksia, viimeisin aikataulu löytyy alla olevasta linkistä. 

Katso nettisivuilla julkaistusta uutisesta milloin kaupungin omat parit kilpailevat 

Kilpailujen osallistujaluettelo julkaistu!

Talkooilmoittautuminen 

Kilpailut keräävät kilpatanssijoita ympäri Suomea Lappeenrantaan ja siitä tulee merkittävä näkyvyys seuralle ja koko lajille.
Seuramme toiminta perustuu talkootyöhön ja kilpailut on aina järjestetty talkoina jäsenten työpanoksella ja tuella. Siksi olisikin tärkeää saada mahdollisimman paljon jäseniämme osallistumaan kilpailutalkoihin. Työtehtäviä on monia esim. kahviomyynti, lipunmyynti, kasaustalkoot, purkutalkoot, järjestyksenvalvoja jne. Ajan voi itse määritellä ja muutamankin tunnin työpanos on suureksi avuksi. Tehtäviin perehdytetään ja seuralta tulee tarvittavat tarvikkeet. Erityisesti ensiapuun haetaan nyt kyseiset taidot omaavaa henkilöä. 

Kilpailujen pääorganisaattorina toimii Irina Moilanen ja voit sähköpostilla ilmoittautua irina.moilanen@gmail.com toimittamalla alla olevan kaavakkeen hänelle.