Päivitystietoa tanssitreeneihimme 11.4. saakka

30.03.2021


Lappeenrannan kaupunki on ilmoittanut jatkavansa kaupungin sisäharrastustilojen sulkua 11.4. saakka vuonna 2007 tai myöhemmin syntyneille. Näin ollen joudumme valitettavasti peruuttamaan toistaiseksi kaikki aikuisten sekä lapsi-aikuinen -ryhmien Kimpisen harjoitusvuorot ja korvaamme osan niistä etätunneilla. Vuonna 2008 tai sitä nuorempien lasten harrastaminen sallitaan edelleen kaupungin sisätiloissa, mutta enintään 10 hengen pienryhmissä.


Lasten ryhmien lähitunteja ei pidetä pe 2.4. ja ma 5.4. pääsiäisloman vuoksi. Tässä tiistaista 30.3. alkaen tarkennukset 11.4. saakka ryhmiimme:

Lasten ryhmät

Lapsi - Aikuinen 1

Lapsi - Aikuinen 2

 • etätunnit jatkuvat toistaiseksi

 • pitkäperjantaina 2.4. ei normaalia etätuntia vaan pääsiäisen kunniaksi järjestämme Mehudiscon - tervetuloa koko perheellä tanssimaan turvallisesti kotona. Lue lisää! (linkki: https://www.tanssiurheilijat.fi/l/online-mehudisco-pitkaperjantaina-2-4/ )

TanssiTähti

TanssiTimantti
Poikien Klubi
Lasten kilpatanssin jatkoryhmä

 • Kaikki ryhmät jatkuvat normaalin aikataulun mukaisesti.

Lasten kilpatanssin alkeet

 • Ryhmä jatkuu normaalin aikataulun mukaisesti. Suuren ryhmäkoon vuoksi ryhmä jaetaan kahteen osaan. Toinen ryhmä harjoittelee Emmin kanssa Kimpisen alasalissa ja toinen ryhmä Laurin johdolla Kimpisen tanssiliikuntasalissa. Ohjaavat infoavat ryhmää tarkemmin.

Pitkäperjantaina 2.4. pääsiäisen kunniaksi järjestämme Mehudiscon - tervetuloa koko perheellä tanssimaan turvallisesti kotona. Lue lisää! (linkki: https://www.tanssiurheilijat.fi/l/online-mehudisco-pitkaperjantaina-2-4/)


Kaupungin ohjeiden mukaan lapsien harrastustoiminta tulee järjestää lähikontakteja välttäen ja yli 2 metrin turvaetäisyydet huomioiden. Opettajien, ohjaajien ja valmentajien tulee olla aina samoja eikä vanhempien oleskelua harrastus- tai pukeutumistiloissa sallita. Pyydämme teitä lasten vanhempia edelleen huomioimaan nämä ohjeet lapsia harjoitusvuoroon tuodessanne ja noutaessanne.

Aikuisten ryhmät

Kilpatanssin alkeet ryhmä

Kilpatanssin jatkoryhmä
Kilpailijoiden tuki maanantaisin
Vapaat harjoitukset
Ammattivalmennusryhmät keskiviikkoisin
Latino show kilpailuryhmien omatoimiset harjoitukset

 • Jatkoryhmän etätunnit jatkuvat toistaiseksi. Henkan ja Terhin vetämä etätunti on pääsiäisen vuoksi poikkeuksellisesti keskiviikkona 31.3. kello 19.30 ja ensi viikolla normaalisti torstaina 8.4. kello 19.30.

 • Tervetuloa kaikki aikuiset tutustumaan huhtikuussa ammattivalmennuksiimme etänä:
  Seuraavat ammattivalmennusten etätunnit ovat tiistaina 30.3. Tiina Toyokin lattarivalmennus E-A ja tiistaina 6.4. Katri Vikmanin vakiovalmennus E-A-tasolle. Linkit tunneille jaetaan WhatsApp-ryhmissä.

 • Seuraathan siis oman ryhmäsi Whatsappia ja sähköpostia - ohjaajat viestivät niiden kautta poikkeusajan harjoitusmahdollisuuksista.


Latin Day by Kia Lehmuskoski

 • Päivä 3.4. on siirretty 24.4.

 • Päivä 7.3. on siirretty toukokuulle la 8.5.

 • Kia on kutsunut meitä mukaan osallistumaan myös edullisesti paketoiduille etävalmennustunneilleen - tutustu lisää: balanssistudiot.fi/zoom-tunnit. Kialla on avoimen, alkeis- ja alkeisjatkotason lattaritunteja "Dance like nobody is watching" Zoom-tunteina arki-iltaisin. Uutena myös Sweat-tunti, jossa yhdistyy tanssi ja fysiikkaharjoittelu. Kia suositteli tiistain ryhmää erityisesti Latino Show ryhmille, kilpailjoille sekä alkeis-ja jatkoryhmän tasoisille tanssijoille.


Latin Day by Marko Keränen

 • Päivä 11.4. todennäköisimmin siirtyy. tarkennamme tietoa myöhemmin.

 • Tiesithän, että Markon "pahimpaan lattarijorailun tarpeeseen" saat helpotusta maksutta hänen MyBnB liven tanssitunneilta YouTubessa!


Pidetään edelleen hyvää huolta itsestämme ja läheisistämme ja pysytään terveinä. Tanssitaan osa yhdessä etänä, kunnes pääsemme palaamaan kotiparketille Kimpiseen!