Kesän harjoittelu ja kevään viimeiset ryhmät

26.05.2019

Kiitos kaikille kevätnäytökseen osallistuneille tanssijoille ja yleisölle! Tunnelma oli lämmin, kannustava ja iloinen. Osa ryhmistä jäi suoraan kesätauolle ja osalla on vielä viimeinen tunti edessä. 

Ryhmät 


Lasten ryhmät 

Kaikki lasten ryhmät jäivät kesätauolle ja palaavat elokuussa. 

Aikuisten ryhmät

Ensi viikolla pidetään aikuisten alkeet ryhmä ja Bailatino Seniori. Kaikki muut ryhmät jäivät kesätauolle.

Ammattivalmennus

Tiinan valmennuspäivä 29.5. klo. 16-21 normaalein ryhmätunnein

Lisäksi Katrin kanssa on sovittu valmennuspäivät 4.6 ja 17.6. Näihin voi myös ilmoittautua mahdolliseen ryhmään ja/tai yksäreille lähettämällä sähköposti Henkalle.  

Kesän harjoittelu

Vastaa Henkalle sähköpostilla (henry.hatakka@wapulec.com)haluatko osallistua kesäharjoitteluun kesäkuusta elokuun puoliväliin asti. Kesäharjoittelun hinta (maksimissaan 30 eur/hlö) määräytyy osallistujamäärän mukaan.

Kevätkausi on päättymässä ja kesäksi järjestetään vapaita harjoituksia, jotta kaikki opit eivät pääse unohtumaan pitkän kesän aikana. Harjoituksissa ei ole erillistä ohjausta, mutta toki kokeneemmat tanssijat antavat vinkkejä ja ohjeita tarvittaessa. Harjoituspäiviksi on suunniteltu kesäkuussa juhannukseen asti tiistai ja keskiviikko ja loppukesäksi tiistai ja torstai aina klo 18-19:30. Tiistaisin soitetaan ensin vakiot ja sitten lattarit ja muina päivinä toisin päin.


Ryhmiin ilmoittautuminen alkaa kesäkuussa ja siitä tulee tarkemmin infoa!