Ilmoittautuminen ja lippukauppa seurakilpailuihimme on avattu!

24.09.2020

Odotettu seurakilpailumme kerää jälleen kilpatanssijoita ympäri Suomea viimeinkin Lappeenrantaan. Kilpailuissa nähdään kaikkia ikäluokkia nuorimmista lapsista ja nuorista aikuisten yleisiin ja senioriluokkiin. Odotamme kilpailuihimme vähintään 60:tta vakio- ja latinalaistanssia tanssivaa hurmaavaa paria.

Toivotamme kaikkien ikäluokkien E- ja D-luokkien kilpailevat parit tervetulleiksi Lappeenrantaan! Myös yleisölippujen myynti on nyt avattu verkkosivuillamme.

Kilpailupäivä alkaa Lappeenrannan Urheilutalolla (Pohjolankatu 29) sunnuntaiaamuna 18.10. kello 10 alkaen lasten kilpailuilla ja iltapäivällä on aikuisten luokkien vuoro. Koronatilanteesta johtuen kilpailujen palkintojen jaot ovat aina suoraan kunkin luokan finaalin jälkeen.

Ilmoittaudu kilpailuihin

Kilpailujen johtajana toimii Pirjo Puroharju-Koskinen ja seuramme pääkilpailuorganisaattorina Sanna Salu. Tuomareiksi ovat lupautuneet Ilkka Koskimies ja Jorma Päiviö. Kolme muuta tuomaria ilmoitamme myöhemmin.

Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu sähköisesti DanceCoren kautta 8.10. mennessä. Ilmoittautumismaksu on 30 euroa per pari. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, jos se ei aiheuta aikataulumuutoksia.

Tarkempi kilpailuohjelma ja aikataulu julkaistaan seurakilpailun sivustolla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osta pääsyliput ennakkoon

Koronatilanteen vuoksi lippuja myydään tällä kertaa vain sähköisesti. Voit ostaa liput kätevästi suoraan verkosta. Ennakkomyynti on avautunut verkkosivujemme etusivulla tai Liveton lippukaupassa.

Lippujen hinnat ovat aikuiselle 12 € ja lapselle 7 €. Alle kouluikäiset voivat tulla maksutta vanhemman kanssa.

Tulethan tapahtumaamme vain terveenä!

Muista pestä kätesi tullessasi ja lähtiessäsi urheilutalolta sekä asioidessasi kahviossa tai wc-tiloissa. Huolehdimme, että käsidesiä on saatavilla urheilutalolle tullessasi ja lähtiessäsi. Voit käyttää halutessasi kasvomaskia tapahtumassamme.

Ohjeita noudattamalla vähennämme koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä ja huolehdimme yhdessä kaikkien turvallisesta kilpailu- ja yleisökokemuksesta!

Seuraa tanssiurheilijat.fi -sivustoa ja somekanaviamme Facebookissa ja Instagramissa niin saat lisätietoa kilpailuistamme.

Varaa päivä kalenteriisi ja tule kilpailemaan ja seuraamaan upeaa tanssia!