Hyvä tanssiurheilija - tervetuloa hurmaavaan talkootiimiin!

26.09.2020

Seurakilpailumme lokakuussa keräävät E- ja D-tason kilpatanssijoita ympäri Suomea Lappeenrantaan. Kisat ovat merkittävä näkyvyys seuralle ja koko lajille seudullamme. Kilpailut järjestetään upeasti uudistetulla Lappeenrannan Urheilutalolla (Pohjolankatu 29) sunnuntaina 18.10.

Seura toiminta perustuu talkootyöhön ja kilpailut on aina järjestetty talkoina jäsenten huikealla työpanoksella ja tuella. Tulethan mukaan?

Kisahuumaa ja monipuolisia tehtäviä tarjolla

Talkootehtävät ovat helppoja ja monipuolisia kuten kahviomyynti, lipuntarkastus, kasaustalkoot, purkutalkoot ja kilpailujen yleinen valvonta. Pääkilpailuorganisaattori Sanna Salu kertoo, että jokainen halukas tekijä on tervetullut mukaan.

Mukaan tarvitset vain iloista ja reipasta mieltä. 

Tehtävät ovat helppoja ja samalla pääset näkemään, miten tanssikisat järjestetään ja pääset toki nauttimaan kisatunnelmasta ja itse tanssista. Ajan voit itse määritellä ja muutamankin tunnin työpanos kisapäivänä on seurallemme suureksi avuksi!

Sanna lupaa, että tehtäviin perehdytetään ennen työvuoroa ja seura järjestää talkootyössä tarvittavat tarvikkeet. Kokeneimmat seuran kilpailukonkarit kertovat, että kilpailijat ja yleisö arvostavat hyväntuulisia ja avuliaita talkoolaisia - he luovat kilpailuihin tervetulleen, rennon ja innostavan fiiliksen. Kasaustalkoot pyritään pitämään edellisenä iltana ja purku heti kilpailujen jälkeen.

- Haemme kilpailupäivälle erityisesti ensiapuun muutamaa kyseisiä taitoja omaavia henkilöitä, Sanna huhuilee toiveikkaana. 

Sähköisellä kyselyllämme voit tarkentaa, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Kilpailuissa tarvitaan myös yleistä järjestystä tarkkailevia henkilöitä, joiden aiempaa erilaisempana tehtävänä on myös yleinen koronaturvallisuudesta huolehtiminen:

- Heidän tehtävänä on huolehtia esimerkiksi käsidesien riittävyydestä valvomallaan alueella ja ohjeistaa kilpailijoita pukuhuoneiden käytössä, Sanna tarkentaa.

Osallistuthan vain terveenä

Koronatilanne on kuitenkin syytä ottaa tällä hetkellä vakavasti. Sanna muistuttaa, että talkoohommiin ja kilpailupäivään voi osallistua vain terveenä.

Järjestämme koronaturvallisia kisoja kaikille. 

- Eli jos sinulle ilmenee edellisen vuorokauden aikana minkäänlaisia yskää tai nuhaa tai muuta sairastumisen oiretta, ilmoitathan siitä sitten vain meille ja jäät kotiin parantumaan.

Talkoolaisinfon sivuilla on myös tietoa kiinnostuneille Suomen Tanssiurheiluliiton antamista ohjeista kilpailutoimintaan.

Ilmoittaudu näin

Ilmoittaudu mukaan sähköisesti viimeistään 11.10.2020 mennessä klikkaamalla tästä: 
ILMOITTAUDUN MUKAAN TALKOISIIN

Kilpailujen pääorganisaattorina toimii Sanna Salu ja tarvittaessa voit kysyä lisätietoja sähköpostitse sannasalu@gmail.com ja puhelimitse 040 8387 364.

Välitämme talkooinfon ohjeineen sinulle kilpailuviikolla suoraan sähköpostiisi.

Talkoolaisten yleiset yhteiset ohjeet päivitämme myös seurakilpailujen talkooinfoon, joten seuraathan tätä ilmoittauduttuasi: Info talkoolaisille