Info medialle

9.10.2020

Pahoittelemme - Seurakilpailumme valitettavasti perutaan. Lue tästä lisää!

Kilpatanssista on lajina tullut Suomessa viime vuosina ilmiö muun muassa MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelman myötä. Niinpä seurojen uusien aloittavien tanssijoiden ryhmät ovat olleet suuresti kiinnostavia niin meillä kuin ympäri Suomen kaiken ikäisille. Tanssi sopii lajina ihan kaikille ja mielellämme levitämme tätä sanomaa kanssanne eteenpäin!

Seurakilpailuissa kilpaillaan ensimmäisissä kilpailuluokissa (E ja D) vakio- ja latinalaistansseja kaikissa ikäluokissa lapsista aikuisiin. Kilpailut järjestetään upeasti uudistetulla Lappeenrannan Urheilutalolla (Pohjolankatu 29) sunnuntaina 18.10.


Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan mahdollisuuksien mukaan ennakkoon seuran puheenjohtajalle Mari Kangasmäelle seuran osoitteeseen lappeenrannan.tanssiurheilijat@gmail.com.

Tarvittaessa Marin tavoittaa haastattelupyyntöjä ja juttuvinkkejä varten ennakkoon puhelimitse, p. 050 567 6592.

Huolehditaan yhdessä tapahtuman koronaturvallisuudesta

Tulethan tapahtumaamme vain terveenä! Muista pestä kätesi tullessasi ja lähtiessäsi urheilutalolta sekä asioidessasi kahviossa tai wc-tiloissa. Huolehdimme, että käsidesiä on saatavilla urheilutalolle tullessasi ja lähtiessäsi. Voit käyttää halutessasi kasvomaskia tapahtumassamme.

Ohjeita noudattamalla vähennämme koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä ja huolehdimme yhdessä kaikkien turvallisesta kilpailu- ja yleisökokemuksesta!