Tanssii Tähtiohjaajien Kanssa

Televisiosta on seurattu vuosia koko perheen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, jossa kilpatanssin ammattilaiset opettavat vakio- ja latinalaistansseja julkisuudessa tunnetuille henkilöille. Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan samoja tansseja omassa kotikaupungissa, kun seura tuo ohjelmasta tuttuja ammattitanssijoita Lappeenrantaan!

Päivät ovat avoimia kaikille ja niihin voi tulla ilman aiempaa tanssitaustaa. Tunneilla tanssitaan soolona ilman paria. Tarkoitus on päästä kokeilemaan tanssimista Suomen tunnetuimpien tanssijoiden opastuksessa. Kutsumme päiviä motivaatiopäiviksi, koska ne todella innostavat ja hurmaavat karismaattisten vetäjien pitämänä.

Aikuisten Latin Day -päivät ovat jo saavuttaneet suuren suosion!

Latin Day-päivät aikuisille | Kevät 2023


La 28.01.2023 Marko Keränen

La 25.02.2023 Marko Keränen

La 25.03.2022 Marko Keränen

Su 16.04.2023 Kia Lehmuskoski

Su 28.05.2023 Kia Lehmuskoski

Aikuisten Latin Day -latinalaistanssien teemapäiviä järjestetään Suomen tunnetuimpien vierailevien tanssiopettajien ohjaamana. Päivän aikana opetellaan soolona latinalaistanssin askeleita ja rakennetaan koreografia kunkin tunnin teematanssiin.

Päiviä järjestetään yleensä viikonloppuina lauantaisin tai sunnuntaisin. Tulevista päivistä saa tarkempaa infoa verkkosivujemme uutisissa. Tunneilla on avoin taso, eli kaikki ovat tervetulleita. Keväällä 2023 seurassa vierailevat todella tykätyt Marko Keränen ja Kia Lehmuskoski.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päiviin tapahtuu Google Formsin kautta; valitse Google Forms-linkkien kautta tunnit joille haluat ilmoittautua ja jätä yhteystietosi. Kevään ensimmäinen päivä on avattu ilmoittautumiselle ja seuraavien päivien ilmoittautuminen avataan heti, kun edellinen päivä on pidetty.

Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia. Paikkana Kimpisen lukion alasali tutussa osoitteessa Pohjolankatu 2, Lappeenranta. Yo-kirjoitusten aikana Kimpinen on suljettu, jolloin ilmoittelemme korvaavasta salista. 

Aikuisten päivät ovat olleet aiemmin täysiä ja suosio on ollut suuri. Suosittelemme siis varaamaan paikan pikaisesti ja näin varmistamaan oman paikan tunnilla.