Tutustu päävalmentajiimme Emmaan ja Katriin!

16.07.2021

Siinä missä Emma Vikman on lapsille uusi kasvo tulevana syksynä valmentajakaartissamme, monelle seuralaiselle tuttu vakiotanssien valmentaja Katri tiivistää tahtiaan ja saapuu jatkossa valmentamaan vakioissa tuplaten enemmän mitä aiempina vuosina. Lue lisää hurmaavasta valmennuskaksikostamme ja tule sinäkin hurmaantumaan laadukkaasta valmennuksesta ja tanssin ilosta. Seurassa odotetaan jo Emman ja Katrin siivittämää uutta valmennuskautta entistä innostuneemmin mielin.

Emma Vikman on kotkalainen tanssija, tanssinohjaaja sekä liikuntaneuvoja. Hän kulkee äitinsä, vakiotanssien päävalmentajamme, Katri Vikmanin jalanjäljissä ja on ehtinyt opettanut tanssia jo 14 vuotta. Emman kymenlaaksolaiset lasten tanssiryhmät ovat menestyneet viime vuonna mitalisijoille saakka useissa Latino Show -sarjoissa, joten odotukset lasten valmennuksen tason noususta tulee varmuudella lunastetuiksi.


Emma kertoo aloittaneensa itse tanssin jo polvenkorkuisena. Emman päämäärä tunneilla on tuoda oppilailleen onnistumisen kokemuksia tekniikkaa unohtamatta. Emman tunneilla ei ole ikinä tylsää, hän on positiivinen ilopilleri, joka jakaa tanssin iloa hymyssä suin. Myös pienten tanssijoiden mielestä Emma on hyvä opettaja ja tunneilla on aina kivaa.

 Tanssi ja tanssinopettajat ovat antaneet minulle niin paljon. Toivon, että voin antaa oppilailleni yhtä hienoja kokemuksia tanssin parissa kuin mitä minä olen saanut, hän kuvaa valmentamisen filosofiaansa.

Emmaa on pyydetty on useasti Lappeenrantaan opettamaan ja seurassa otetaan uusi lasten päävalmentaja avosylin vastaan.

- Nyt elämän tilanne sen sallii ja aloitan todella innoissani opetuksen Lappeenrannan Tanssiurheilijoilla tulevana syksynä. Mahtava päästä tutustumaan lappeenrantalaiseen tanssiyhteisöön!

Emman valmennukseen pääsee ilmoittautumalla lasten TanssiTähteen, Poikien Klubiin, lasten kilpatanssin jatkoon tai uusiin Latino Show lapset tai Latino Show Junior-ryhmään.


Katrin ammattivalmennus aikuisten vakioissa tuplaantuu syksyllä

Katri Vikman on seuran pitkäaikainen päävalmentaja Tanssiurheilijoiden vakiotansseissa. Kotkalainen Katri on diplomitanssinopettaja, moninkertainen SM-voittaja, kansainvälinen tuomari ja yksi Suomen tunnetuimmista kilpatanssivalmentajista.

Katri on tyttärensä tavoin elänyt tanssille jo pienestä tytöstä lähtien ja opetustaustaa onkin kertynyt jo huikeat 35 vuotta. Suurimpina saavutuksina urallaan hän itse pitää 6-kertaisen Suomen mestaruuden vakiotansseista ja maailmanmestaruuskisoista ansaitun 7. sijan. Lisäksi hänellä on useampi showtanssin SM-mitali.


Vahva sidos Lappeenrantaan on syntynyt jo vuosikymmeniä sitten ja olemme erittäin iloisia saadessamme viimein kertoa, että Emman päävalmentajuuden ohessa Katri vastasi myöntävästi kutsuumme tulla jatkossa valmentamaan kilpailevia parejamme joka toisen viikon sijaan jokainen viikko. Näinollen seuran vakioita tanssivilla on mahdollisuus osallistua Katrin valmennukseen syksystä alkaen kerran viikossa.

Hienoa päästä tekemään viikottain töitä tanssijoiden kanssa. Pääsemme yhdessä systemaattisemmin viemään tanssijoita eteenpäin! Kaikki lähtee perusasioista ja oikeanlaisesta toistosta kun oikotietä ei tässä lajissa valitettavasti ole. Viikottaiset ryhmätunnit antaa loistavan pohjan juurikin tälle oppipolulle, Katri viestii ansaitulta kesälomatauoltaan.

Katri on iloinen opettaja, joka kannustaa oppilaansa parhaimpiin suorituksiin. Hänen opetuksessa vain mielikuvitus on rajana ja tanssin monitaiturina voimme luottaa siihen, että pitkäjänteinen työ tanssiparien veistämisessä parhaimpiinsa jatkuu entistä tiiviimpänä. Katrin tanssitunneilla on myös tullut tutuksi hänen hersyvän iloinen persoona kuin hänen oma mottonsa: "Moka on lahja!"