Seuran takkien tilaus ja sponsorointi

20.01.2020

Seuramme kautta on mahdollista hankkia seuran logoilla ja sponsoreilla varustettuja lämmittelytakkeja, joita olet luultavasti jo nähnyt ohjaajiemme tai kilpailijoidemme päällä. Takit ovat saatavilla kaikille seuramme jäsenille. 

Seuramme kautta on mahdollista hankkia seuran logoilla ja sponsoreilla varustettuja lämmittelytakkeja, joita olet luultavasti jo nähnyt ohjaajiemme tai kilpailijoidemme päällä. Takit ovat saatavilla kaikille seuramme jäsenille. Lämmittelytakkien sovituskappaleet (naisten mallit: XS, S, M, L ja miesten mallit ainakin koot XL ja M) ovat harjoitussalin musiikkikaapissa ja ovat sovitettavissa kaikkien harjoitusten yhteydessä. HUOM! Takit ovat sovitettavissa 23.2.2020  asti. 

Voit laittaa sähköpostia suoraan osoitteeseen info@tanssiurheilijat.fi ja tilata sitä kautta. Takin hinta on alustavasti 50-60 euroa riippuen tilaajien lukumäärästä. Takki on todella korkealaatuinen micromeryl kankaalla ja kimallevetoketjulla oleva Piruetin takki, johon tulee oma etunimi.

Mikäli omat yrityksenne haluaisivat sponsoroida, niin takkiin otetaan mielellään vielä muutamia uusia sponsoreita painatuksella. Sponsoreiksi haluavat voivat olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen info@tanssiurheilijat.fi.