Seuratakkeja tilattavissa!

21.09.2022

Nyt kun syyskausi on saatu kunnolla käyntiin, on aika aloittaa pohdinta oman seuratakin hankinnasta. 

Oletkin jo ehkä nähnyt seuratakkejamme ohjaajiemme tai kilpailijoidemme päällä. Takit ovat seuran ja sponsoreidemme logoilla varusteltuja, korkealaatuisia micromeryl-materiaalista valmistettuja verryttelytakkeja. Takissa on musta vetoketju ja takkiin tulee uutuutena kaksi pientä taskua tavaroille. Takkeja voivat tilata kaikki seuramme jäsenet.

Aikuisen takin hinta on alustavasti 55-65 euroa ja lapsen takin hinta 48-60 euroa riippuen tilattujen takkien lukumäärästä. Mitä enemmän takkeja tilataan, sitä halvemmaksi takin hinta muodostuu. Tutustu kokotaulukkoihin tekstin alapuolelta löytyvistä linkeistä. 

Aikuisten takkitilaukset voi tehdä harjoitusten yhteydessä paperisella tilauslomakkeella, sähköisellä tilauslomakkeella (google forms) tai laittamalla sähköpostia leena.nissinen@kknoy.fi. Ilmoittakaa sähköpostissa tilaajan nimi, takkiin laitettava etunimi, takin koko ja tieto, jos haluat hihoja lyhennettävän. 

Lasten takkitilaukset voi tehdä sähköisellä tilauslomakkeella (google forms) tai laittamalla sähköpostia junioritoiminta@tanssiurheilijat.fi. Ilmoittakaa sähköpostissa tilaajan nimi (huoltaja), lapsen etunimi ja takin koko. Kannattaa katsoa kokotaulukosta, tuleeko järkevämmäksi tilata lapselle aikuisten XS-koko, niin takista on iloa pidempään. Jos haluat tehdä tilauksen paperilomaketta käyttäen, ilmoita siitä ryhmän omassa Whatsapp-keskustelussa tai sähköpostilla, niin sovitaan yhteinen treffiaika lasten treenien yhteyteen. Jos olet jo tehnyt tilauksen muuta kautta, sinun ei tarvitse tehdä uutta tilausta.

Takkien maksusta tulee erillinen viesti, kun tilausmäärä on selvinnyt ja takin hinta on varmistunut.  Toimitusaika on noin 5 viikkoa siitä, kun olemme laittaneet tilauksen eteenpäin. 

Huom! Kaikki takkitilaukset ovat sitovia ja tilaukset tulee tehdä 14.10.2022 mennessä.

Tutustu takkien kokotaulukoihin