Ohjatut ryhmät tauolle 13.3. - 27.3. 

14.03.2020

Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut 11.3.2020 koronavirusepidemian maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Lappeenrannan Tanssiurheilijat seuraa tiiviisti koronavirustilanteen kehittymistä Suomen Tanssiurheiluliiton, Suomen Olympiakomitean ja koko urheiluyhteisön kanssa. 

Suomen Tanssiurheiluliitto STUL on linjannut, että kaikki liiton kilpailut perutaan toukokuun loppuun asti. Mahdollisista uusista kilpailupäivistä tiedotetaan myöhemmin. Kaikki harrasteryhmät on ohjeistettu perumaan kahden viikon ajaksi, jotta voimme suojella riskiryhmiä. 

Seuroja kehotetaan ohjeistamaan omia harrastajiaan välttämään ei-välttämätöntä kontaktointia ja harrastetoimintaa suojellaksemme riskiryhmiä. Erityisesti harrasteryhmät, joissa tanssitaan välittömässä lähikontaktissa, tulee perua kahden viikon ajaksi. Suomen Tanssiurheiluliitto

Seuraamme liiton linjausta ja näin ollen perumme kaikki ohjatut lasten ja aikuisten tanssiryhmät ajalta 13.3. - 27.3. 

Lasten ryhmät 

Lapsi - Aikuinen 1

Lapsi -Aikuinen 2
Lasten TanssiTähti
Lasten TanssiTimantti
Lasten kilpatanssin alkeet
Lasten kilpatanssin jatkoryhmä

Aikuisten ryhmät

Aikuisten kilpatanssin alkeet

Aikuisten kilpatanssin jatkoryhmä
Kilpailevat aikuiset
Katri Vikmanin keskiviikon ammattivalmennusryhmät E-A
Tiina Tyokin keskiviikon ammattivalmennusryhmät E-A
Tiina Toyokin Latin Show cup keskiviikon ryhmä

Latin Day päivät

Seuraava Latin Day by Ansku Bergström päivä 28.3. on siirretty huhtikuulle la 18.4. Ilmoittautuminen päivään avautuu myöhemmin ja kaikki maaliskuun ilmoittautumiset perutaan muuttuneen ajankohdan vuoksi. 

Latin Day by Marko Keränen 4.4. on vielä tämän hetkisen tiedon mukaan järjestymässä, mutta silläkin on riski siirtyä myöhemmäksi. Odotamme tietoa Finnish Dance Organization FDO ensi viikolla mitä tulevat tekemään loppukevään kilpailujen osalta ja onko ohjeistusta harjoittelun osalta. 

Kevätnäytös

Seuran hallitus on päättänyt, että seuran perinteistä kevätnäytöstä ei järjestetä toukokuun loppuun mennessä. Mikäli näyttää mahdolliselta niin pyrimme järjestämään näytöksen kesäkuun alussa.

 

Tarkemman infon voitte lukea Suomen tanssiurheilijoiden nettisivuilta tiedotteesta

Suojellaan yhdessä riksiryhmiä sekä pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme!

Tanssiruheilijoiden hallitus