Meillä käy maksuvälineenä SMARTUM ja EPASSI

28.11.2018

Smartum-verkkomaksujen vastaanottaminen

Kausimaksut 

Asiakas suorittaa maksun SmartumPay mobiiliapplikaatiossa ja QR-koodilla ja lähettää sähköpostilla maksutositteen  liitteenä kirjanpitäjällemme Leena Nissiselle (leena.nissinen@kknoy.fi). Suoritukset näkyvät omassa verkkopalvelussamme ja ne tilitetään automaattisesti. Huom! Emme vastaanota paperisia seteleitä. 

Latin Day- päivä maksut 

Asiakas suorittaa maksun SmartumPay mobiiliapplikaatiossa ja QR-koodilla etukäteen ja ja esittää kassalla maksutositteen tulosteena tai kännykän ruudulta tanssipäivänä. Suoritukset näkyvät omassa verkkopalvelussamme ja ne tilitetään automaattisesti. Huom! Emme vastaanota paperisia seteleitä. 

SmartumPay tekee elämästäsi helpompaa!

  • Käytä aikaa itsesi hyvänä pitämiseen, älä maksutapahtumaan.
  • Unohda kortit ja korttinumeroiden tallentamiset. SmartumPay on turvallinen tapa maksaa.
  • Pidä Smartum-edut aina lähelläsi. Jos lompsa jäi kotiin, maksa kätevästi SmartumPaylla.
  • Tarkista Smartum-tilitiedot missä ja milloin haluat. SmartumPay on aina ajan tasalla.

ePassi -verkkomaksujen vastaanottaminen

Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta. Mikäli käytössäsi ei ole älypuhelinta, voi maksun tehdä vaihtoehtoisesti soittamalla palvelunumeroon (vain liikunta). Suurin osa liikunta- ja kulttuuripalveluntuottajista tekevät veloituksen kysymällä puhelinnumerosi ja tunnistavat sinut sen avulla. Lisäksi verkkopalvelussamme suoritettavat maksut mahdollistavat ostot  Lappeenrannan Tanssiurheilijoilta. 

Kausimaksut

Asiakas suorittaa maksun ePassin verkkopalvelussa ja lähettää sähköpostilla maksutositteen liitteenä kirjanpitäjällemme Leena Nissiselle (leena.nissinen@kknoy.fi). Huom! Emme vastaanota paperisia seteleitä.

Latin Day- päivä maksut

Asiakas suorittaa maksun ePassin verkkopalvelussa etukäteen ja ja esittää kassalla maksutositteen tulosteena tai kännykän ruudulta tanssipäivänä.  Huom! Emme vastaanota paperisia seteleitä.