Mehudisco live striimataan!

31.03.2021

Mehudisco striimataan sekä Tanssiurheilijoiden omalla Facebook sivulla että Etelä-Saimaan verkkosivulla. Tämä on fantastinen uutinen! Kaikki voivat osallistua veloituksetta ilman ilmoittautumista. Voit jakaa tapahtuman infoa vapaasti ystävillesi tai sukulaisillesi. 

Online-Mehudisco tuo iloa koteihin pitkäperjantaina 2.4. Ryhmä valitaan nuorimman lapsen iän mukaan ja discoon voi osallistua koko perhe. Voi osallistua kännykällä, tapletilla, läppärillä tai television ruudun kautta. Ohjaajana Katri Vikman Tanssikoulu Vikmannilta. Aiempaa tanssikokemusta ei osallistumiseen tarvita pelkästään iloista mieltä. 

Aikataulu

Pe klo. 16.00 - 16.30 Nuorin lapsi 1-3-vuotta

Tauko 15min
Pe klo. 16.45 - 17.15 Nuorin lapsi 4-6-vuotta
Tauko 15min
Pe klo. 17.30 - 18.00 Nuorin lapsi 7-vuotta tai vanhempi

Striimaus nähtävillä

Siirry Lappeenrannan Tanssiurheiljoiden Facebook sivulle. Lähetyksen alettua striimaus näkyy sivun ylälaidan bannerikuvan alapuolella vasemmassa laidassa. Striimaus näkyy pienenä näkymänä, joten klikkaa koko näytön kokoon. Musiikit ja ääni näkyvät, kun olet siirtynyt suurempaan kuvaan. Sama live striimaus näkyvillä myös Etelä-Saimaan verkkosivuilla kaikille lehden tilaajille. 


Kuvahaaste

Ota kuva perheen Mehudiscoilusta ja jaa se somessa #tanssiurheiljat hästägillä varustettuna. Jaamme parhaita kotitunnelmia myös omissa kanavissamme. Käy myös tykkäämässä Facebook ja Instagram sivuistamme niin pääset seuraamaan hurmaavia tunnelmia toiminnastamme.

Nyt on aika kääriä matot, laittaa lippa vinoon ja saada sukat rullalle. Hauskaa Mehudiscoa kaikkiin koteihin!