Latin Day-päivät | Kevät 2023

30.12.2022


Kevään 2023 lattaripäivät on nyt lyöty lukkoon!


Marko Keränen johdattaa meidät vuoden 2023 lattaritunnelmiin tammikuusta maaliskuuhun ja Kia Lehmuskoski saattelee meidät (toivottavasti) kuumaa - tai ainakin lämmintä - kesää kohti huhti- ja toukokuussa. 

Marko ja Kia ovat olleet lattaripäiviemme ehdottomia lempiohjaajia! He ovat saaneet hyvää palautetta ohjaustavastaan, innostavuudestaan, sopivan tasoisista koreografioista ja ammattitaidostaan - huumoria unohtamatta. (Kysely 2022)

Kirjaa siis päivät ylös kalenteriin, jotta et missaa näitä meneviä lattaripäiviä:


La 28.01.2023 Marko Keränen

La 25.02.2023 Marko Keränen

La 25.03.2023 Marko Keränen

Su 16.04.2023 Kia Lehmuskoski

Su 28.5.2023 Kia Lehmuskoski


... ja/tai tallenna ylläoleva kuva puhelimeesi!

Päivistä ilmoitellaan nettisivuillamme, some-kanavissamme ja jäsenille myös sähköpostitse. Tammikuun päivän aikataulu löytyy tämän julkaisun perästä. 


Mikä Latin Day-päivä?

Latin Day-päivät (tuttavallisemmin "lattaripäivät") ovat kaikille avoimia soololattaritunteja, joissa koreografiat sovitetaan aina kunkin ryhmän taitotasoon. Lattaripäivät on suunniteltu niin, että ohjaus on ammattitaitoista, mutta rentoa, jotta päivissä pääsee kunnolla sukeltamaan latinalaistanssien maailmaan. 

Latin Day-päivät poikkeavat Bailatinosta siten, että yhdelle tanssille omistetaan koko tunti (55/60 min). Poikkeuksena syksyllä mukaan tullut Easy Latin-tunti, jonka aikana tanssitaan yleensä kahta (2) eri latinalaistanssia.

Jos tulet mukaan ensimmäistä, eikä sinulla ole aiempaa kokemusta lattareista, aloita siis Easy Latin-tunnista. Easy Latin toimii myös hyvänä lämmittely- ja/tai hikituntina niille, joilla on jo kokemusta latinalaisitansseista.Latin Day -tuntien hinnat:

Jäsenille:                                    Muille:

14,00 € / tunti                             16,00 € / tunti

52,00 € / koko päivä                 56,00 € / koko päivä

Parisalsa ei sisälly koko päivän hintaan, eli tunti maksetaan erikseen (14 € / 16 € /h).

Maksutavat:

Maksutapoina ovat käteinen, kortti, smartum ja e-passi. 


Huom! 

Latin Day-kysely on auki 22.1.2023 asti, jos haluat jättää palautetta ja mahdollisesti antaa kehitysehdotuksia. Päiviin osallistuneille on lähetetty vastauslinkki sähköpostitse. Jos et ole vastaanottanut linkkiä, olethan yhteydessä viestinta@tanssiurheilijat.fi.   

Otamme vastaukset huomioon syksyn 2023 Latin Day-päivien suunnittelussa. 


Pidätämme oikeuden aikataulu- tai hintamuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan sähköpostitse.