Latin Day by Marko Keränen  la 26.11.2022 @Kimpinen

28.10.2022


Hyppää mukaan Markon lattarijunaan, sillä se pysähtyy Lappeenrannassa la 26.11.2022, toot-toot!

Suunniteltiin Markon kanssa jotakin uutta Markon tämän vuoden viimeisen lattaripäivän kunniaksi. Suunnittelujen tuloksena syntyi Easy Latin -tunti ja päivän päätteeksi vielä lisää hauskanpitoa parisalsan muodossa. 

Easy Latin ja parisalsa ovat matalan kynnyksen tanssitunteja. Vaikka sinulla olisikin aiempaa kokemusta, toivotamme sinut erittäin tervetulleeksi, sillä nämä tunnit tarjoavat jokaiselle jotakin. Jos ei muuta, niin ainakin hauskanpitoa ja hyötyliikuntaa.   

Easy Latin on suunnattu kaikille lattareista kiinnostuneille aikuisille. Tunti sopii mainiosti sekä vasta-alkajille että lattareiden maistereillekin. Easy Latin -tunti aloitetaan lämmittelyillä, minkä jälkeen käydään läpi askeleet ja sitten vaan tanssitaan hyvän musiikin tahdissa! 

Tunnin helpot koreografiat mahdollistavat sen, että askelkuvioita ei tarvitse välttämättä päntätä sen enempää ja jokainen pääsee varmuudella fiilistelemään tanssin iloa. Jos osallistut muille lattaripäivän tunneille, Easy Latin -tunti toimii hyvänä lämmittelytuntina. 

Päivän päätteeksi halusimme vielä lisää sellaista, mikä toisi hyvää mieltä, iloisia kohtaamisia ja toisaalta jotakin, mikä on myös hyvää hyötyliikuntaa huomioiden parit ja pariskunnat. Joten, parisalsa it is! 

Parisalsa on tarkoitettu kaikille, mutta tanssipari olisi hyvä olla omasta takaa. Tunnilla harjoitellaan parisalsan askeleita, kuvioita ja rytmiikkaa Markon johdolla. Tunnille pääsee normaalin Latin Day-tunnin hintaan. Ilmoittautuminen olisi tehdä molempien osallistujien kohdalta erikseen. Voit myös ilmoittaa parisi oman osallistumisesi yhteydessä ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

PÄIVÄN AIKATAULU

Klo 12.00 - 13.00 Easy Latin (Uutuus!)

Klo 13.10 - 14.10 Cha-Cha

Klo 14.20 - 15.20 Salsa

Klo 15.30 - 16.30 Rumba

Klo 16.40 - 17.25 Parisalsa 45 min (Uutuus!)

PAIKKA

Kimpisen lukion alasali (Pohjolankatu 2, Lappeenranta)

HINNAT

Jäsenille:                                          Muille:

14,00 € / h                                        16,00 € / h

52,00 € / koko päivä                       56,00 € / koko päivä

Maksutapoina ovat käteinen, kortti, smartum ja e-passi. 

Huom! Parisalsa ei kuulu koko päivän hintaan, vaan se maksetaan erikseen.

ILMOITTAUTUMINEN

Tunneille mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, joten nopealla ilmoittautumisella varmistat paikkasi.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on avoinna 18.11.2022 saakka

Ilmoitathan myös viestintä@tanssiurheilijat.fi, jos et olet estynyt osallistumaan ilmoittautumisen jälkeen, niin voimme tarjota paikkasi jollekin toiselle halukkaalle. 

Lämpimästi tervetuloa lattaroimaan!