Latin Day by Marko Keränen la. 26.10.

02.10.2019

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA!

Upea mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa! 

Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

9.30 -10.00    Latino Show Cup kisaryhmien INFO

10.00-11.00    Latin show
11.00-12.00    Salsa
12.00-12.15     tauko 15min
12.15-13.15      Cha-cha
13.15-14.15      Bachata

UUTTA! 
LATINO SHOW CUP kisaryhmät
Marko on ehdottanut, että hän kokoaisi Latino Show Cup kisaryhmiä ja tekisi ryhmille omat koreografiat. Ryhmät harjoittelisivat aina Latin Day päivien yhteydessä omilla tunneillaan. Ryhmän haluamana ajankohtana he voisivat osallistua yhdessä Latino Show Cup kilpailuun. Yhdessä ryhmässä yleensä 5-7 tanssijaa. Ikäryhmät menevät Aikuset 1 (alle 31-vuotiaat) Aikuiset 2 (31-49- vuotiaat) Aikuiset 3 (+50-vuotiaat). Info on ilmainen, mutta sinne on hyvä ilmoittautua nimellä ja iällä. Vaikka ryhmä harjoittelisi tavoitteelliseti niin pidämme silti kiinni siitä, että tärkeintä on hauskanpito yhdessä ja toisten kannustaminen seuran arvojemme mukaisesti. Marko toivoi, että Latino Show Cup ryhmistä kiinnostuneet voisivat osallistua päivän muille tunneille niin hän voisi pohtia jo tulevia koreografoita ryhmille tanssijoiden taitotason mukaisesti. Info on kaikille avoin. Tule paikalle kuuntelemaan lisää! :)

Tunneille mahtuu vain rajattu määrä osallistujia ja nopealla ilmoittautumisella varmistat paikkasi tunneilla. Ilmoittautuminen sähköpostilla ilmoittautuminen@tanssiurheilijat.fi. Ilmoita nimesi ja tunnit, joille olet ilmoittautumassa.

Tuntihinnat
12€/hlö/ryhmä seuran jäsen (4h ryhmätunteja)
40€ koko päivä seuran jäsen (4h ryhmätunteja)
14€/hlö/ryhmä ei-jäsenet
50€ koko päivä ei - jäsenet
Maksu käteisellä paikan päällä ennen tuntia (mikäli mahdollista pyri varaamaan tasaraha).

Kaikki tunnit pidetään Kimpisen lukion alasalissa.

(Seura varaa oikeuden peruutukseen mikäli ilmoittautumisia ei tule riittävästi. )