Latin Day by Kia Lehmuskoski su 16.04.2023 @Kimpinen

03.04.2023

Tervetuloa Kia Lehmuskosken soololattaritunneille!  

Pääsiäistä vietetään jo tällä viikolla (mainiota pääsiäistä!) ja tuleva Latin Day aka lattaripäivä osuukin hyvään saumaan heti pääsiäisen jälkeen. 

Aikatauluhaasteiden takia tanssitunnit ovat poikkeuksellisesti 50 minuutin mittaisia ja haluttiin ottaa tämä huomioon myös hinnoittelussa. Kiitos teille, jotka olette käyneet ja käytte edelleen meidän lattaripäivissä! 

SU 16.4.2023 AIKATAULU:

Klo 12.45 - 13.35 Easy Latin

Klo 13.35 - 14.25 Cha-cha

Tauko 20 min

Klo 14.45 - 15.35 Salsa

Klo 15.35 - 16.25 Rumba

PAIKKA:

Kimpisen lukion alasali (Pohjolankatu 2, Lappeenranta)

HINNAT:

Jäsenille:                                                             Muille:

12,00 € / tunti (norm. 14 €)                                14,00 € / tunti (norm. 16 €)

46,00 € / koko päivä (norm. 52 €)                    52,00 € / koko päivä (norm. 56 €)

Maksutapoina käyvät käteinen, kortti, smartum ja e-passi. 

ILMOITTAUTUMINEN:

Tunneille mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, joten nopealla ilmoittautumisella varmistat paikkasi.

Ilmoittautuminen on mahdollista 14.4.2023 klo 23.59 saakka!

Ilmoitathan myös viestintä@tanssiurheilijat.fi, jos et olet estynyt osallistumaan ilmoittautumisen jälkeen, jotta voimme tarjota paikkasi toiselle halukkaalle. 


TIETOA LATIN DAY-TUNNEISTA

Latin Day-päivät (tuttavallisemmin "lattaripäivät") ovat kaikille avoimia soololattaritunteja, joissa koreografiat sovitetaan aina kunkin ryhmän taitotasoon. Lattaripäivät on suunniteltu niin, että ohjaus on ammattitaitoista, mutta rentoa, jotta päivissä pääsee kunnolla sukeltamaan latinalaistanssien maailmaan.

Latin Day-päivät poikkeavat Bailatinosta siten, että yhdelle tanssille omistetaan koko tunti (55/60 min). Poikkeuksena syksyllä mukaan tullut Easy Latin-tunti, jonka aikana tanssitaan yleensä kahta (2) eri latinalaistanssia.

Easy Latin on suunnattu kaikille lattareista kiinnostuneille aikuisille. Tunti sopii mainiosti sekä vasta-alkajille että lattareiden maistereillekin. Easy Latin -tunti aloitetaan lämmittelyillä, minkä jälkeen käydään läpi askeleet ja sitten vaan tanssitaan hyvän musiikin tahdissa!

Tunnin helpot koreografiat mahdollistavat sen, että askelkuvioita ei tarvitse välttämättä päntätä sen enempää ja jokainen pääsee varmuudella fiilistelemään tanssin iloa. Jos osallistut muille lattaripäivän tunneille, Easy Latin -tunti toimii hyvänä lämmittely-/hikituntina. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LATTAROIMAAN!