Latin Day by Jurijs Trosenko  su 26.02.2023 @Kimpinen

08.02.2023


Nyt kaikki mukaan lattarivirtuoosi Jurijs Trosenkon soolotunneille!  

Sunnuntain 26.2.2023 lattaripäivä oli aiemmin ilmoitettu Markon päiväksi, mutta tämä ei valitettavasti onnistukaan Markon esteen vuoksi. 

Noh, onneksi meillä kävi todella hyvä tuuri! Saamme lattarivirtuoosin ja tykätyn Jurzan Lappeenrantaan! 

SU 26.2.2023 AIKATAULU:

Klo 10.30 - 11.30 Easy Latin

Klo 11.30 - 12.30 Cha-Cha

Tauko 30 min

Klo 13.00 - 14.00 Salsa

Klo 14.00 - 15.00 Rumba

PAIKKA:

Kimpisen lukion alasali (Pohjolankatu 2, Lappeenranta)

HINNAT:

Jäsenille:                                          Muille:

14,00 € / tunti                                   16,00 € / tunti

52,00 € / koko päivä                       56,00 € / koko päivä

Maksutapoina ovat käteinen, kortti, smartum ja e-passi. 

ILMOITTAUTUMINEN:

Tunneille mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, joten nopealla ilmoittautumisella varmistat paikkasi.

Ilmoitathan myös viestintä@tanssiurheilijat.fi, jos et olet estynyt osallistumaan ilmoittautumisen jälkeen, jotta voimme tarjota paikkasi toiselle halukkaalle. 


TIETOA LATIN DAY-TUNNEISTA

Latin Day-päivät (tuttavallisemmin "lattaripäivät") ovat kaikille avoimia soololattaritunteja, joissa koreografiat sovitetaan aina kunkin ryhmän taitotasoon. Lattaripäivät on suunniteltu niin, että ohjaus on ammattitaitoista, mutta rentoa, jotta päivissä pääsee kunnolla sukeltamaan latinalaistanssien maailmaan.

Latin Day-päivät poikkeavat Bailatinosta siten, että yhdelle tanssille omistetaan koko tunti (55/60 min). Poikkeuksena syksyllä mukaan tullut Easy Latin-tunti, jonka aikana tanssitaan yleensä kahta (2) eri latinalaistanssia.

Easy Latin on suunnattu kaikille lattareista kiinnostuneille aikuisille. Tunti sopii mainiosti sekä vasta-alkajille että lattareiden maistereillekin. Easy Latin -tunti aloitetaan lämmittelyillä, minkä jälkeen käydään läpi askeleet ja sitten vaan tanssitaan hyvän musiikin tahdissa!

Tunnin helpot koreografiat mahdollistavat sen, että askelkuvioita ei tarvitse välttämättä päntätä sen enempää ja jokainen pääsee varmuudella fiilistelemään tanssin iloa. Jos osallistut muille lattaripäivän tunneille, Easy Latin -tunti toimii hyvänä lämmittely-/hikituntina. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LATTAROIMAAN!