Kids Dance Day Maria Kangasaho 26.2.

31.01.2022

Kevään 2022 Kids Dance Day-päivät aloitetaan pamauksella! 

Kovatasoinen valmentaja ja tuomari Maria Kangasaho saapuu ensi kertaa seuraamme tuoden mukanaan erittäin laadukasta ja inspiroivaa ohjausta, mikä on erityisesti räätälöity lapsille. Lapset pääsevät kokemaan, miten hauskaa on olla lasten oman ammattivalmentajan ohjauksessa kuin TTK:ssa konsanaan.
Marian menevä Kids Dance Day järjestetään lauantaina 26.2.2022. 

Lasten opettaminen on Marialle erityisen lähellä sydäntä ja hän opettaakin useita ryhmiä HSDS:lla. Hänelle on tärkeintä, että hänen oppilaansa löytävät oppimisen ja tanssin ilon, sekä sisäisen tanssijansa ikään tai kokoon katsomatta. Marian oppilaista löytyy kokonaisia perheitä, jotka käyvät kaikki omilla tunneillaan ja nauttivat yhteisestä harrastuksesta jokainen itselleen sopivammalla tavalla.

Maria on suorittanut sekä Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) että Suomen Tanssinopettajain Liiton (STOL) tutkinnot sekä kansainvälisen IDTA Licentiate tutkinnon latinalaistansseissa, joten voimme vain odottaa mahtavaa meininkiä ja todellista tanssin iloa.

Aikataulu Kids Dance Day

10.30-11.30 Tytöt 5-7 v.

Tauko 15 min

11.45-12.45 Tytöt 8-9 v.

12.45-13.45 Pojat 5-9v.

Tauko 15 min

14.00-15.00 Tytöt ja pojat 10-14v. (kaikki yli 10v. tervetulleita)

Oikeus aikataulujen muutoksiin pidätetään.

Yksi tunti 8€
Yksi tunti jäsenille 4€


Google Forms ilmoittautumiskaavake

Kids Dance Day Maria Kangasaho 26.2.

https://forms.gle/WvMm2XB8n4BPsUA1A


Valtion hankkeella uusia tähtivalmentajia myös lapsille

Lappeenrannan Tanssiurheilijat haki ja sai valtion seuratukea "Tähtitason tanssinohjausta kaikille lapsille"-hankkeelleen vuosille 2021 ja 2022. Hankkeen myötä seura tarjoaa innostavia Kids Dance Day -teemapäiviä kaikille lapsille ammattitanssijoiden ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tunnettujen opettajien johdolla.

Päivät ovat kaikille avoimia, mutta seuran omat jäsenet saavat edun ilmoittautumiseen. Tarkoitus on motivoida ja kannustaa lapsia tanssiin ja liikuntaan tarjoamalla ohjausta aivan Suomen huipulta, Kangasmäki tarkentaa.

Tunteja järjestetään 5-17-vuotiaille lapsille niin, että saman ikäryhmän lapset ovat yhteisellä tunnilla. Näin eri-ikäisten lasten taitotaso on huomioitu tuntien rakenteessa ja koreografioissa. Tänä keväänä seurassa vierailevat Maria Kangasaho, Jurijs Trosenko ja Ansku Bergström.