Kids Dance Day kutsuu lapsia tanssimaan!

24.08.2021

Seuramme tarjoaa tänä syksynä ainutkertaisen mahdollisuuden lapsille osallistua uusiin motivoiviin ja hauskoihin Kids Dance Day -teemapäiviin. Ohjaajina toimii Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut tähtiohjaajat Suomen huipulta. Vastaavat aikuisten lattariteemapäivät ovat seurassa hyvin suosittuja.

Ensimmäistä Kids Dance Day -päivää ohjaa syyskuussa hurmaava Jutta Helenius. Seuran puheenjohtaja Mari Kangasmäki kertoo, että teemapäivät ovat avoimia kaikille ja niihin voi tulla ilman aiempaa tanssitaustaa.

Jos yksin ei rohkaistu vieraan ohjaajan tunnille tulla, voi osallistua vaikka kaverin kanssa, joka ei seurassa tanssi, mutta olisi kiinnostunut tulemaan mukaan ja kokeilemaan.

Valtion tuella tanssi mahdolliseksi kaikille lapsille

Lappeenrannan Tanssiurheilijat haki valtiolta seuratukea viime kauden aikana ja sai sitä "Tähtitason tanssiohjausta kaikille lapsille" -hankkeelleen vuosille 2021 ja 2022. Hankkeen myötä seura pystyi kutsumaan ohjaajiksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tunnettujen ammattilaisia.

  • Päivät ovat kaikille avoimia ja seuran omat lapsijäsenet saavat edun ilmoittautumiseen. Tarkoitus on innostaa ja motivoida lapsia tanssista ja liikunnasta tarjoamalla ohjausta aivan Suomen huipulta, Mari Kangasmäki tarkentaa.

Tunteja järjestetään 5-17 vuotiaille lapsille niin, että saman ikäryhmän lapset ovat yhteisellä tunnilla. Näin eri-ikäisten lasten taitotaso on huomioitu tuntien rakenteessa ja koreografioissa. Jutta Heleniuksen lisäksi syksyllä seurassa vierailevat Ansku Bergström ja Anssi Heikkilä.

  • Normaalisti tuntihinta olisi päivissä korkeampi, mutta hankkeen kautta osallistumishinta on vain muutamia euroja, Kangasmäki avaa ja kutsuu kaikkia seuran omia lapsitanssijoita rohkeasti mukaan uusiin teemapäiviin.


Kids Dance Day -päivät

La 4.9.Jutta Helenius (ilmoittautuminen avoinna)

La 2.10. Ansku Bergström

La 20.11. Anssi Heikkilä

Latin Day -latinalaistanssien teemapäiviä järjestetään Suomen tunnetuimpien vierailevien tanssiopettajien ohjaamana. Päivän aikana opetellaan soolona latinalaistanssin askeleita ja rakennetaan koreografia kunkin tunnin teematanssiin.

Teemapäivän aikataulu

La 4.9.

10.30-11.30 Lapset 5-7 v.

Tauko 15min

11.45-12.45 Lapset 8-9 v.

12.45-13.45 Lapset 10-14 v.


Tuntien hinnat

Seuran jäsenille 4€/h (seura tukee hankkeen rahoituksella)

Seuran ulkopuolisille 8€/h (seura tukee hankkeen rahoituksella)


Näin ilmoittaudutaan

Ilmoittautuminen päiviin tapahtuu Google Formsin kautta. Ensimmäinen päivä on avattu ilmoittautumiselle ja seuraavien päivien ilmoittautuminen avataan heti, kun edellinen päivä on pidetty.

Valitse Google Forms -linkin kautta tunti, jolle haluat lapsen ilmoittaa ja jätä yhteystietosi. Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia. Paikkana Kimpisen lukion alasali tutussa osoitteessa Pohjolankatu 2.


Ilmoittaudu Jutan päivään

Kids Dance Day Jutta Helenius 4.9.2021

https://forms.gle/PWTSPMHkUvr2uXLY7