Kevään 2020 INFO jäsenistölle

18.05.2020

Loppukevät 2020

Lappeenrannan Tanssiurheilijat noudattaa Suomen Tanssiurheiluliiton ohjeistusta loppukevään harjoittelun osalta. Liitto ohjeistaa, että harjoitustoimintaa ja näytöksiä ei voi järjestää sisäliikuntapaikoilla. Näin ollen Tanssiurheilijoiden kevätkausi 2020 on päättynyt ja suuntaamme katseen innokkaina tulevaan syksyyn 2020. Lue tarkempi info allaolevasta linkistä. 

https://www.dancesport.fi/2020/05/12/seurojen-harjoitustoiminta-14-5-31-5-2020/ 


Kesäharjoittelu

Odotamme vielä viranomaisilta tietoa ja vahvistusta onko harjoitustilamme käytössä kesällä normaalisti. Kartoitamme kuitenkin jo tanssijoilta kiinnostusta kesäharjoitteluun. Valmennusvastaavamme Henry on lähettänyt tiedustelun sähköpostilla. Kesäharjoittelu on pääosin yleensä omatoimista ylläpitävää harjoittelua, joka tukee kehitystä. Tänä vuonna on kuitenkin poikkeuksellisesti mahdollisuus osallistua myös ohjattuun tekniikkaryhmään, jota ohjaa aikuisten jatkoryhmän ohjaaja Henry Hatakka. Kartoitamme myös kiinnostusta kilpailijoilta ammattivalmmennuksille kesällä. Ammattivalmentajistamme Katri Vikman, Jaak Vainomaa ja Tiina Toyoki vieraisivat mahdollisesti myös kesällä Lappeenrannassa.  Latino Show kisaryhmien kapteeneille on toimitetttu myös tiedustelu kiinnostuksesta online ohjaukselle ja vapaille harjoituksille. 

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin

Kaikille kevään 2020 jäsenille ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiin avautuu aivan lähiaikoina toukokuun lopulla. Uusien ryhmäläisten ilmoittatuminen avautuu kesäkuussa muutama viikko sen jälkeen kun vanhojen jäsenien ilmoittautuminen on auennut. Seuran kaikkia kanavia kannttaa seurata aktiivisesti. 

Lämpimät terveiset Tanssiurheilijoiden valmennustiimiltä. Toivottavasti voitte hyvin ja perheenne on pysynyt terveenä. Odotamme intoa puhkuen kesätreenejä ja tulevaa uutta kautta kanssanne syksyllä. Meillä on todella hienoja suunnitelmia tulevalle syksylle ja tehdään siitä yhdessä hauskin kausi tähän mennessä!