Esittelyssä aikuisten kilpatanssin alkeet -ryhmän uudet ohjaajat Rauno & Arja

17.08.2022


Aiemmin pari on ohjannut pitkään kilpatanssiryhmiä Imatran Impetuksessa ja viime vuosina myös kilpailevia pareja Lappeenrannan Tanssiurheilijoissa. Arja ja Rauno menivät itse aikanaan alkeisryhmään Imatran Impetuksen salille syksyllä 1998. Ensimmäiseen tanssikilpailuunsa he osallistuivat seuraavan vuoden joulukuussa. Sen jälkeen kisakokemusta on tullut lukemattomissa kilpailuissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Rauno ja Arja ovat osallistuneet mm. Saksan avoimiin mestaruuskilpailuihin sekä legendaariseen Blackpoolin tanssikilpailuun Englannissa, joissa tuhannet tanssijat eri puolilta maailmaa ottavat mittaa toisistaan. Pari kilpailee edelleen aktiivisesti, nykyään seniori 4 -ikäsarjassa Suomen huipulla.

Aikuisten kilpatanssin alkeet -ryhmä on kuulunut seuran tarjontaan jo vuosikymmenten ajan. Viime vuosina ryhmän ohjaajina ovat olleet iloisen energiset Mika ja Sanna. Tämä kokenut duo jatkaa maanantaisin klo. 18.00-19.30 uuden Aikuisten alkeet -ryhmän ohjausta kuten aiempinakin vuosina. Tässä ryhmässä saa opetusta tarvittaessa myös englanniksi. Toinen Aikuisten alkeet -ryhmä pidetään tiistaisin klo 17.15-18.30 Raunon ja Arjan ohjaamana. Näin tarjotaan kaksi mahdollista ajankohtaa uusille harrastajille. Näistä voi valita itselleen sopivamman illan tai vaikkapa ilmoittautua kumpaankin ryhmään, jos haluaa harjoitella ohjatusti enemmän. Molempiin ryhmiin ovat luonnollisesti tervetulleita kaikenikäset ja aikuistanssijat.

Rauno ja Arja tunnetaan positiivisuudesta ja hyvästä huumorista. Lämmöllä ja iloisen kannustavalla asenteella he kohtaavat jokaisen uuden tanssijanalun. Aktiivisesti kilpaileva pari on yksi seuran menestyneimmistä seniori -pareista ja he ottavat valmennusta itse Suomen tunnetuimmilta tanssijoilta.