Tuoreimmat uutiset

 

Ylioppilaskirjoitusten takia Kimpisen sali on poissa käytöstä 18.-27.9.2018. Urheilutalon remontin vuoksi kaupungissa on haastava tilanne salivuorojen osalta ja kaikkia vuoroja ei saatu siirrettyä toisiin tiloihin. Pahoittelemme osalle ryhmiä tapahtuvasta tauosta.

Upea harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa!
Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Olemme tehneet yhteistyösopimukset Ihana pilates -studion kanssa, mikä tarkoittaa, että Lpr tanssiurheilijoiden jäsenille hinnat ovat seuraavat:

Fantastinen ja harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa -sarjasta tutun Katri Mäkisen Solo Latin -ryhmätunneille Lappeenrannassa! Katri on tällä hetkellä yksi Suomen suosituin ohjaaja, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Syksyllä lapset ja aikuiset etsivät ja aloittavat taas uusia harrastuksia. Viime vuosina on ollut paljon puhetta Lappeenrannan salivuorojen nousevista hinnoista ja sitä kautta lasten harrastuksien kallistumisesta. Monet urheiluseurat joutuvat korottamaan hintoja, koska kulut ovat nousseet.

Katri Vikman on seuran pitkäaikainen päävalmentaja vakiotansseissa. Kotkalainen Katri on diplomitanssinopettaja, moninkertainen SM-voittaja ja yksi Suomen tunnetuimmista kilpatanssivalmentajista. Katri ohjaa seurassa keskiviikkoisin vuoroviikoin joka toinen viikko latinalaisvalmentaja Tiina Toyoki- Nuutisen kanssa ja perjantaisin lasten ryhmiä.

Uusien syksyllä alkavien ryhmien ilmoittautuminen on nyt avoinna! Ilmoittautua voit joko täyttämällä kaavakkeen Ilmoittautuminen sivulla tai sähköpostitse lappeenrannan.tanssiurheilijat@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisesa osallistujan nimi, ryhmä ja yhteystiedot.