Ohjaajat

Seuran omat alkeisryhmien ohjaajat ovat kokeneita tanssijoita. Ohjaajat ovat käyneet Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) tai lastenohjauksen koulutuksen. Kerran viikossa seurassa vierailee ammattilaisvalmentaja, vuoroviikoin vakio- ja latinalaisvalmentaja. Päävalmentajana vakiotansseissa on Katri Vikman Kotkasta ja latinalaistansseissa Tiina Toyoki-Nuutinen Helsingistä. Alla esitelty seuran omat ohjaajat ja ammattivalmennus sivulta löytyy valmentajien kuvaukset.

Jenny Nissinen ja Emmi Saarinen

Jenny ja Emmi ohjaavat Lasten TanssiTimantti ryhmää vuoroviikoin. Molemmat harrastavat kilpatanssia ja ovat innokkaita aloittamaan lasten ohjauksen Timantti -ryhmässä. Näillä tunneilla opetellaan ammattivalmentajan suunnittelema koreografia mikä esitetään show:ssa. Tunneilla on tärkeää pitää innostusta yllä ja hioutua yhdeski tiimiksi.

Heidi Korhonen ja Anna Kakkola

Heidi ja Anna ohjaavat lasten TanssiTähti-ryhmää vuoroviikoin. Molemmat ovat harrastaneet tanssia pitkään. Heidillä on pitkä kokemus show-tanssista ja Annalla kilpatanssista. Ryhmässä opetellaan ammattivalmentajan suunnittelema koreografia mikä esitetään show:ssa. Tunneilla on tärkeintä iloinen ilmapiiri ja toisten kannustaminen. 

Sakari Modig ja Karina Pervykh

Sakari ja Karina tulevat ohjaamaan uutta Poikien Klubi -ryhmää. Pari kilpailee aktiivisesti kilpatanssissa ja ovat motivoituneita kehittymään tulevaisuuden tähtipariksi. Poikien ryhmässä opetellaan ammattivalmentajan koreografia, mikä esitetään show:ssa. Ohjaajille on tärkeää, että tunneilla päästään hassuttelemaan yhdessä hauskan koreografian opettelussa ja löytämään liikunnan riemu vauhdikkaista kuvioista ja leikeistä.

Mika Laari & Sanna Salu

Mika & Sanna ohjaavat kilpatanssin aikuisten alkeet ryhmää. Pariin on purrut tanssikärpänen kunnolla ja ovat yksi seuran ahkerammin kilpailevista pareista. Pari on tunnettu erityisen hyvästä huumorintajusta ja Sannan naurun usein tunnistaa raikavan käytävillä jo pidemmästä matkasta. 

Lauri & Mari Kangasmäki

Lauri ja Mari Kangasmäki ovat ohjanneet aikuisten alkeet -ryhmää jo vuosia ja molemmat ovat kouluttautuneita ohjaajia. Lauri ja Mari ohjaavat Lasten kilpatanssin alkeet ryhmää. Pari myös kilpailee edelleen aktiivisesti Seniori 1B-luokassa sekä vakio- ja latinalaistansseissa. 

Henry Hatakka & Terhi Virkki-Hatakka

Henry ja Terhi ohjaavat aikuisten jatkoryhmää sekä Henry on toinen ohjaajista Lasten kilpatanssin jatkoryhmässä. Pari kilpailee aktiivisesti vieläkin korkeimmassa A-luokassa ja on yksi seuran menestyneimmistä senioritanssijoista.