Syksyn ryhmiin 2022 ilmoittautuminen AVAUTUNUT

04.07.2022

Olemme avanneet ilmoittautumisen syksyn ryhmiin. Early Bird -tarjouksella saat -5€/ryhmä ilmoittautumalla 10.8. mennessä MyClubiin. Kaikkia jäseniä - uusia kuin edelliskausien jäseniä - pyydetään ilmoittautumaan haluamiinsa ryhmiin tulevalle syksylle. Osa ryhmistä on kooltaan suuria ja suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman pian varmistaaksesi oman paikkasi! Nuorisovastaava Jenny on lähettämässä lasten vanhemmille lisätietoa ryhmistä.

Ilmoittautumisohjeet

Olemassa olevana jäsenenä sinulla on jo tunnukset luotuna MyClubiin. Mikäli olet unohtanut salasanan voit ohjelmassa pyytää linkkiä uuden luontiin. Tämän jälkeen mene "omat tiedot" sivulle ja valitse "liity ryhmään". Rastita valitsemasi ryhmät luettelosta.

Uutena jäsenenä sinun tulee ensin rekisteröityä MyClubiin.

MyClub kirjautuminen:
https://id.myclub.fi/flow/login

Katso Youtube 2min ohje ilmoittautumiseen:

https://www.youtube.com/watch?v=D0jXcZtRz0A

Muutoksia ryhmiin!

Uusi lasten Latino Show .kisaryhmä hakee tanssijoita, joko päävalmentajan Emman suosituksesta tai try-out kautta. Lasten Latino Show harrasteryhmä alkeis/keskitaso on avoin kaikille. Lasten kilpatanssin jatkoryhmällä sekä Latino Show killpailijat ryhmällä on jatkossa kaksi viikkotuntia, koska näissä ryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti kilpailuja varten.

Aikuisille starttaa uusi Kilpatanssin alkeet ryhmä Raunon ja Arjan ohjaamina. Aikuisten Latino Show kisaryhmälle tulee jatkossa oma viikoittainen tuntinsa Mikolta.

Lasten sekä aikuisten kausimaksuja on nostettu syksylle 2022 nousseen kulurakenteen vuoksi. Kaupunki on myöntänyt vähävaraisten lasten perheille tukirahan ja Tanssiurheilijoiden kausimaksuun on mahdollista anoa tukea seuralta.


Kaikkien ryhmien kuvaukset
https://www.tanssiurheilijat.fi/ryhmakuvaus/

Aikataulu
https://www.tanssiurheilijat.fi/oppitunnit/

Opettajat
https://www.tanssiurheilijat.fi/ammattivalmennus/