Seurasydän-kampanja liputtaa seuratoiminnan yhteisöllisyyttä

24.09.2019

Nyt tarvitaan yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan. Ja mikäpä olisi parempi yhteisöllisyyden esikuva kuin suomalainen urheiluseura? Suomalainen urheiluseuratoiminta kun on maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen​. Seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Seurasydän sykkii lähes 10 000 urheiluseurassa.

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta - yhteisöllisyyttä.

#Seurasydän

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Tanssiurheilijoilla sykkii Seurasydän vahvana

Tanssiurheilijoilla on mukana toiminnassa tanssijoiden lisäksi ohjaajia, hallituksen jäseniä ja talkoolaisia. Ilman heitä, emme pystyisi tarjoamaan kaikille jäsenille kaupallisia toimijoita matalampia harrastushintoja ja näin tarjoamaan tasapuolisesti kaikkille mahdollisuuden harrastaa ja liikkua. Tärkeimpiin arvoihimme seurana sisältyy se, että kaikkia kannustetaan ja tuetaan hyvässä seurassa.  

Taustajoukot tekevät paljon työtä pyytettömästi kaikkien eduksi. Miksi teemme sen? Puhtaasti rakkaudestamme lajiin. Tanssi antaa meille kaikille niin paljon, että olemme valmiita uhraamaan omaa vapaa-aikaamme mahdollistamalla kaikille upean harrastuksen ja kokemuksia.