Päivitys koronaohjeistukseen kaikille tanssijoillemme – tanssitaan turvallisesti

15.01.2021

Lappeenrannan Tanssiurheilijat on sitoutunut noudattamaan Etelä-Karjalan alueen viranomaisten koronatorjunnan suosituksia seuran ryhmien toiminnassa.

Koska harrastusryhmiemme koot ovat tällä hetkellä pieniä ja pääsääntöisesti alle 20 henkilöä, voimme jatkaa toistaiseksi tanssiharjoituksiamme normaalisti seuraavin muistutuksin ja tarkennuksin:


Treenaamme vain terveenä

 •  Jokainen on tervetullut tanssimaan vain terveenä. 
 •  Mikäli sinulla on mitään hengitysinfektion oireita, jääthän kotiin lepäämään ja toipumaan. Tarkemmat toimintaohjeet ja mahdollisen ohjauksen koronatestiin saa terveydenhuollosta Eksotelta tai omaolo.fi -palvelusta.
 • Jos olet käynyt koronatestissä, noudata viranomaisten ohjeita ja palaa treeneihin vasta negatiivisen tuloksen saatuasi ja oireiden hävittyä.

Ilmoittaudumme treeneihin ennakkoon

 • Ryhmiin ja vapaisiin harjoituksiin ilmoittaudutaan ennakkoon mieluiten vähintään edellisenä päivänä MyClubissa. Ammattivalmennusryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, koska osallistujamäärä on pieni. Ryhmiin ja vapaisiin harjoituksiin on säädetty varmuuden vuoksi max 20 osallistujan raja valmentajat ja ohjaajat huomioiden, jotta kaikkien on helppo noudattaa suositusta.
 • Jos estyt kuitenkin tulemasta treeniin, laitathan siitä viestiä ryhmäsi MyClubilla tai Whatsappilla ohjaajallesi.

Minimoidaan yhdessä kaikki lähikontaktit ja noudatetaan maskisuositusta

 • Muistetaan huolehtia väljässä aulatilassamme riittävistä turvaväleistä.
 • Vältetään pukuhuoneiden ja etenkin suihkujen käyttöä ja ruuhkia aulatiloissa ryhmien vaihtojen aikana.
 • Vältetään turhaa oleskelua tai odottelua Kimpisen salissa tai koulun aulatiloissa. Tullaan harjoituksiin juuri ennen omaa treeniä ja poistutaan ripeästi, jotta kohtaamiset voidaan vähentää minimiin.
 • Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja pestään kädet huolellisesti saippualla sekä desinfioidaan kädet tullessa tanssisalille ja lähtiessä sieltä.
 • Tanssitreeneissämme on maskisuositus alueella olevan suosituksen mukaisesti. Suosittelemme maskin käyttöä kaikille aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille harjoitustiloissamme oleskeleville kuin tanssijoille vähintään treeneihin saapuessa ja niistä lähtiessä. Kaikissa kaupungin ylläpitämissä liikuntatiloissa suositellaan vahvasti käyttämään maskia muualla kuin itse urheilusuorituksessa. Treenisalissamme Kimpisessä ei ole jaossa maskeja, joten ota oma maski mukaan.
 • Ryhmien ohjaajat huomioivat treeneissä, että harjoittelemme vain omilla pienillä ryhmillämme ja suosimme toistaiseksi yksilö- ja turvavälejä ylläpitävää harjoittelua.
 • Ryhmäkohtaiset ohjeet jaamme normaalisti tarpeen mukaan jäsenille suoraan sähköposteihin. Seuraathan siis sähköpostiasi ja mahdollista Whatsapp-tanssiryhmääsi mahdollisten nopeiden muutosten varalta.

Näin selviämme tästä edelleen haastavasta ajasta yli yhdessä ja pidämme treenimme turvallisina kaikille ja suojaamme terveellistä kevätkautta kaikille!

Hyvästä yhteistyöstä ja vastuullisuudesta kiittäen ja tanssiin treeni-iloa toivottaen,

Tanssiurheilijoiden hallitus