Näin saavut seurakisoihin Lappeenrantaan

28.09.2020

Lappeenrantaan on helppoa tulla junalla, bussilla tai autolla. Saimaan rannalla sijaitsevaan Lappeenrantaan on matkaa vain 215 kilometriä Helsingistä, 148 kilometriä Lahdesta, 224 kilometriä Jyväskylästä ja 276 kilometriä Tampereelta. Helsingistä autoilet hyväkuntoista valtatie 6:ta pitkin vajaassa kolmessa tunnissa.

Leppoisasti junalla tai bussilla

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä noin kahdessa tunnissa. Helsingin kautta Lappeenranta on saavutettavissa jokaiselta juna-asemalta ympäri Suomen, sillä Helsingin ja Lappeenrannan välisiä junia kulkee useita päivittäin.

Lappeenrannan Matkakeskus juna- ja bussiasemineen sijaitsee reilun vartin kävelymatkan päässä keskustasta ja kilpailupaikalta. Asemalta on hyvät paikallisliikenteen yhteydet keskustaan sekä taksiasema.

Tarkemmat aikataulut kisamatkasi suunnitteluun ja jopa matkaliput löydät kätevästi mille tahansa välineelle osoitteesta www.perille.fi. Paikallisliikenteelle lappeenrantalaisittain puhuttuna "Jouko-busseilla" on näppärä oma aikataulut sisältävä reittioppaansa

Majoitu edullisesti ja hyödynnä hotellitarjous

Lappeenrannassa Saimaan äärellä nukut paremmin ja elät kisareissullakin enemmän. Meillä voit yöpyä hotellissa keskustassa tai sataman tuntumassa, Saimaan rannan mökissä tai vaikka viihdekylpylässä. Majoitusvaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Kaupungista löytyy runsaasti myös edullisemman budjetin vaihtoehtoja AirBnB:n, B&B:n tai leirintäalueen tarjonnasta.

Olemme neuvotelleet Sokos Hotel Lappeeseen edullisen kisamajoituksen. Lappeenrannan Sokos -hotelliin on varauskiintiö käytettävissä aina 8.10. asti. Varauskoodilla BLPRDANCE20 saat 1 hengen huoneen 80 eurolla per yö ja 2 hengen huoneen 95 eurolla per yö.

Visiitti Lappeenrantaan tarjoaa kisojen oheen muutakin

Hyväntuulisesta Lappeenrannasta löydät viehättäviä tutustumiskohteita ja elämyksiä kisareissusi oheen. Täällä viihtyy vaikka koko perheellä pidempäänkin.

Sinua odottavat lumoava Linnoitus ja sen museot, puodit ja kahvilat sekä upea satama-alue. Pohjoismaiden suurin viihdekylpylä Holiday Club Saimaa loistavine oheispalveluineen sijaitsee Saimaan rannalla Rauhan alueella.

Lappeenranta Local Appilla suunnittelet tulevan kisamatkasi oheisohjelman ja tallennat käyntikohteet valmiiksi Suosikit -listallesi.

Lisää ideoita vierailullesi löydät visitlappeenranta.fi -sivustolta. Kaikki Lappeenrannan viikonvaihteen parhaimmat muut tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Kuva: Lappeenrannan kaupunki