MyClub rekisteröityminen

24.02.2019

Seuramme on ottanut käyttöön uuden jäsen-ja laskutusohjelman, jonka avulla voimme jatkossa tarjota paremman käyttäjäkokemuksen jäsenistöllemme. Uuden ohjelman avulla, voitte jatkossa kätevästi tarkastella laskuja ja seurata tiedotusta. Lisäksi ohjelmassa voi käydä päivittämässä omia yhteistietoja ja ilmoittautua ryhmiin. 


Uudet jäsenet ja kilpailijat rekisteröityminen 


https://tanssiurheilijat.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true 

 Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyt ja josta tulee uusi sisäänkirjautumisen ID ohjelmassa. Jäsentiedot sivulla täytä kaikki kohdat, mitkä on merkitty tähdelle. Valitse ryhmät, joihin osallistut (esim. ammattivalmennusryhmä vakiot ). Tämän jälkeen voit aloittaa ohjelman käytön.  


MyClub-jäsentilin käyttöönotto (lasten ryhmät ja aikuisten alkeisryhmät )


Tulet saamaan sähköpostin myClub ohjelmasta tulevien päivien aikana, jossa kerrotaan, että sinulle on luotu jäsentili ja sinua pyydetään kirjautumaan ja näin luomaan oma henkilökohtainen salasana ohjelmaan.


Lappeenrannan Tanssiurheilijat Ry. hallinnoi myClub-jäsenpalvelulla yhteisönsä jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita. 


Olet saanut käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää kätevästi itse omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa aktiivisuuttasi. MyClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.