Koronan muutokset ryhmiimme 3.3.

03.03.2021

Alueemme viranomaiset ovat toimittaneet leviämisvaiheen koronaohjeistukset seurallemme. Lappeenrannan kaupunki on ilmoittanut sulkevansa kaupungin sisätilat 4.3.-31.3. vuonna 2007 tai myöhemmin syntyneille. Näin ollen joudumme valitettavasti peruuttamaan maaliskuun kaikki aikuisten harjoitusvuorot. Vuonna 2008 tai sitä nuorempien lasten harrastaminen sallitaan edelleen kaupungin sisätiloissa, mutta enintään 10 hengen pienryhmissä.

Kaupungin ohjeiden mukaan lapsien harrastustoiminta tulee järjestää lähikontakteja välttäen ja yli 2 metrin turvaetäisyydet huomioiden. Opettajien, ohjaajien ja valmentajien tulee olla aina samoja eikä vanhempien oleskelua harrastus- tai pukeutumistiloissa sallita. Pyydämme teitä lasten vanhempia huomioimaan nämä ohjeet lapsia harjoitusvuoroon tuodessanne ja noutaessanne.
Tässä huomisesta 4.3. alkaen alkavat muutokset maaliskuun ajaksi ryhmiimme:

Lasten ryhmät

Lapsi - Aikuinen 1 

Lapsi - Aikuinen 2

  • Tiedustelemme ryhmäläisiltä kiinnostusta etätunteihin sähköpostilla. Mikäli kiinnostusta ei ole, ryhmät siirtyvät tauolle loppukuuhun asti perheliikuntaa koskevan ohjeistuksen mukaisesti.

TanssiTähti

TanssiTimantti
Poikien Klubi
Lasten kilpatanssin jatkoryhmä

  • Kaikki ryhmät jatkuvat normaalin aikataulun mukaisesti.

Lasten kilpatanssin alkeet

  • Ryhmä jatkuu normaalin aikataulun mukaisesti. Suuren ryhmäkoon vuoksi ryhmä jaetaan kahteen osaan. Toinen ryhmä harjoittelee Emmin kanssa Kimpisen alasalissa ja toinen ryhmä Laurin johdolla Kimpisen tanssiliikuntasalissa. Ohjaavat infoavat ryhmää tarkemmin.

Aikuisten ryhmät

Kilpatanssin alkeet ryhmä

Kilpatanssin jatkoryhmä
Kilpailijoiden tuki maanantaisin
Vapaat harjoitukset
Ammattivalmennusryhmät keskiviikkoisin
Latino show kilpailuryhmien omatoimiset harjoitukset

  • Kaikki kyseiset ryhmät jäävät tauolle 4.3.-31.3. Mahdollisesti on tulossa etätunteja, josta ryhmien ohjaajat infoavat suoraan ryhmilleen.
    Seuraathan siis oman ryhmäsi Whatsappia ja sähköpostia - ohjaajat viestivät niiden kautta maaliskuun poikkeusajan harjoitusmahdollisuuksista.


Latin Day by Kia Lehmuskoski 7.3.

  • Päivä on siirretty toukokuulle la 8.5.

Kevään ryhmien laskutus toteutetaan kahdessa erässä

Seuran hallitus teki maanantaina 1.3.2021 päätöksen kevätkauden 2021 laskutuksen jakamisesta kahteen erään. Ryhmien laskutus on käynnistynyt tänään ja laskut tulevat jäsenille sähköposteihin ja ovat nähtävillä myös MyClubissa. Kaksiosaisen laskutuksen perusteena on koronarajoitusten mahdollinen vaikutus kevätkauden toteumaan. Toinen erä laskutetaan huhtikuussa ja siihen haluttiin varata mahdollisuus huomioida kevätkauden lopullinen toteuma, mikäli koronatilanne vaikuttaakin seuran ryhmien harjoittelukevääseen tätä maaliskuun tilannetta laajemmin. 

Salimuutoksia tulossa yo-kirjoitusten ajalle 15.-30.3.

Lasten ryhmiä tullaan ohjeistamaan myös yo-kirjoitusten muutoksista tiloihin. Odotamme tarkempia tietoja ja ilmoitamme siitä suoraan ryhmiin.

Pidetään nyt hyvää huolta itsestämme ja läheisistämme ja pysytään terveinä, jotta pääsisimme kaikki pian taas palaamaan tutulle kotiparketille Kimpiseen!