Kids Dance Day Ansku Bergström

17.09.2021

Seuramme tarjoaa tänä syksynä ainutlaatuisen mahdollisuuden lapsille osallistua uusiin motivoiviin ja hauskoihin Kids Dance Day -teemapäiviin. Ohjaajina toimii Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut tähtiohjaajat Suomen huipulta. Seuran puheenjohtaja Mari Kangasmäki kertoo, että teemapäivät ovat avoimia kaikille ja niihin voi tulla ilman aiempaa tanssitaustaa.

Seuraavaa Kids Dance Day -päivää ohjaa lokakuussa mukaansa tempaava Ansku Bergström. Näille hyvän mielen tunneilla tanssitaan soolona ja annetaan musiikin viedä. Ansku on kokenut lasten ohjaaja, valmentaja ja koreografi Helsingistä. 

Kids Dance Day -päivät

La 2.10. Ansku Bergström

La 20.11. Anssi Heikkilä

Teemapäivän aikataulu 2.10.

10.30-11.30 Lapset 5-7 v.

Tauko 15min
11.45-12.45 Lapset 8-9 v.
12.45-13.45 Lapset 10-14 v.
Tauko 15min
14.00 -15.00 Pojat 5-8v.
15.00-16.00 Nuoret 15-17v.

Tuntien hinnat

Seuran jäsenille 4€/h 

Seuran ystävätanssikouluille 6€/h 
Ulkopuolisille 8€/h 

Seura tukee hankkeen rahoituksella tuntihintaa ja sen vuoksi sen on saatu alhaiseksi. 

Näin ilmoittaudutaan

Ilmoittautuminen päiviin Google Formsin kautta.

Valitse Google Forms -lomakkeelta tunti, jolle haluat lapsen ilmoittaa. Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia mieluiten kortilla. Paikkana Kimpisen lukion alasali tutussa osoitteessa Pohjolankatu 2.

Ilmoittaudu Anskun päivään

Kids Dance Day Ansku Bergström 2.10.2021

https://forms.gle/PCicecGewKcXaTWZ7

Valtion tuella tanssi mahdolliseksi kaikille lapsille

Lappeenrannan Tanssiurheilijat haki valtiolta seuratukea viime kauden aikana ja sai sitä "Tähtitason tanssiohjausta kaikille lapsille" -hankkeelleen vuosille 2021 ja 2022. Hankkeen myötä seura pystyy kutsumaan ohjaajiksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tunnettujen ammattilaisia.

  • Päivät ovat kaikille avoimia ja seuran omat lapsijäsenet saavat edun ilmoittautumiseen. Tarkoitus on innostaa ja motivoida lapsia tanssista ja liikunnasta tarjoamalla ohjausta aivan Suomen huipulta, Mari Kangasmäki tarkentaa.

Tunteja järjestetään 5-17 vuotiaille lapsille niin, että saman ikäryhmän lapset ovat yhteisellä tunnilla. Näin eri-ikäisten lasten taitotaso on huomioitu tuntien rakenteessa ja koreografioissa. Tanssitunnilla yhdistellään eri tanssilajeja ja tärkeintä on pitää hauskaa. Jutta Heleniuksen lisäksi syksyllä seurassa vierailevat Ansku Bergström ja Anssi Heikkilä.

  • Normaalisti tuntihinta olisi päivissä korkeampi, mutta hankkeen kautta osallistumishinta on vain muutamia euroja, Kangasmäki avaa ja kutsuu kaikkia seuran omia lapsitanssijoita rohkeasti mukaan uusiin teemapäiviin.