Kids Dance Day Ansku Bergström 2.4.

15.03.2022

Seuramme tarjoaa tänä keväänä vielä ainutlaatuisen mahdollisuuden lapsille osallistua uusiin motivoiviin ja hauskoihin Kids Dance Day -teemapäiviin. Ohjaajina toimii Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut tähtiohjaajat Suomen huipulta. Seuran puheenjohtaja Mari Kangasmäki kertoo, että teemapäivät ovat avoimia kaikille ja niihin voi tulla ilman aiempaa tanssitaustaa.

Seuraavaa Kids Dance Day -päivää ohjaa huhtikuussa mukaansa tempaava Ansku Bergström. Näille hyvän mielen tunneilla tanssitaan soolona ja annetaan musiikin viedä. Ansku on kokenut lasten ohjaaja, valmentaja ja koreografi.

Latin Day -latinalaistanssien teemapäiviä järjestetään Suomen tunnetuimpien vierailevien tanssiopettajien ohjaamana. Päivän aikana opetellaan soolona latinalaistanssin askeleita ja rakennetaan koreografia kunkin tunnin teematanssiin.

Teemapäivän aikataulu la 2.4.

10.30-11.30 Lapset 5-7 v.

11.30-12.30 Lapset 8-9 v.
12.45-13.45 Pojat 5-8v.

13.45 -14.45 Lapset 10-15 v. (kaikki yli 10v. tervetulleita)

Tuntien hinnat

Seuran jäsenille 4€/h (seura tukee hankkeen rahoituksella)

Seuran ulkopuolisille 8€/h (seura tukee hankkeen rahoituksella)

Maksu paikan päällä mieluiten kortilla (käteinen sopii myös tarvittaessa).

Näin ilmoittaudutaan

Ilmoittautuminen päiviin Google Formsin kautta.

Valitse Google Forms -lomakkeelta tunti, jolle haluat lapsen ilmoittaa. Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia. Paikkana Kimpisen lukion alasali tutussa osoitteessa Pohjolankatu 2.

Ilmoittaudu Anskun päivään

Kids Dance Day Ansku Bergström 2.4.2022

Ilmoittaudu tästä

Valtion tuella tanssi mahdolliseksi kaikille lapsille

Lappeenrannan Tanssiurheilijat haki valtiolta seuratukea viime kauden aikana ja sai sitä "Tähtitason tanssiohjausta kaikille lapsille" -hankkeelleen vuosille 2021 ja 2022. Hankkeen myötä seura pystyy kutsumaan ohjaajiksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tunnettujen ammattilaisia.

  • Päivät ovat kaikille avoimia ja seuran omat lapsijäsenet saavat edun ilmoittautumiseen. Tarkoitus on innostaa ja motivoida lapsia tanssista ja liikunnasta tarjoamalla ohjausta aivan Suomen huipulta, Mari Kangasmäki tarkentaa.

Tunteja järjestetään 5-17 vuotiaille lapsille niin, että saman ikäryhmän lapset ovat yhteisellä tunnilla. Näin eri-ikäisten lasten taitotaso on huomioitu tuntien rakenteessa ja koreografioissa. Jutta Heleniuksen lisäksi syksyllä seurassa vierailevat Ansku Bergström ja Anssi Heikkilä.

  • Normaalisti tuntihinta olisi päivissä korkeampi, mutta hankkeen kautta osallistumishinta on vain muutamia euroja, Kangasmäki avaa ja kutsuu kaikkia seuran omia lapsitanssijoita rohkeasti mukaan uusiin teemapäiviin.