Kevään Latin Day ja Kids Dance Day päivät

27.01.2022

Televisiosta on seurattu vuosia koko perheen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, jossa kilpatanssin ammattilaiset opettavat vakio- ja latinalaistansseja julkisuudessa tunnetuille henkilöille. Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan samoja tansseja omassa kotikaupungissa, kun seura tuo ohjelmasta tuttuja ammattitanssijoita Lappeenrantaan!

Tanssiurheilijoiden puheenjohtaja Mari Kangasmäki kertoo, että päivät ovat avoimia kaikille ja niihin voi tulla ilman aiempaa tanssitaustaa. Tunneilla tanssitaan soolona ilman paria. Tarkoitus on päästä kokeilemaan tanssimista Suomen tunnetuimpien tanssijoiden opastuksessa. Kutsumme päiviä motivaatiopäiviksi, koska ne todella innostavat ja hurmaavat karismaattisten vetäjien pitämänä.

Aikuisten Latin Day -päivät ovat jo saavuttaneet suuren suosion ja tunnit ovat olleet täysiä. Lapsilla on nyt mahdollisuus kokea samoja superpäiviä kokeneiden ammattilaisten johdolla.

Valtion hankkeella uusia tähtivalmentajia myös lapsille

Lappeenrannan Tanssiurheilijat haki ja sai valtion seuratukea "Tähtitason tanssinohjausta kaikille lapsille"-hankkeelleen vuosille 2021 ja 2022. Hankkeen myötä seura tarjoaa innostavia Kids Dance Day -teemapäiviä kaikille lapsille ammattitanssijoiden ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tunnettujen opettajien johdolla.

Päivät ovat kaikille avoimia, mutta seuran omat jäsenet saavat edun ilmoittautumiseen. Tarkoitus on motivoida ja kannustaa lapsia tanssiin ja liikuntaan tarjoamalla ohjausta aivan Suomen huipulta, Kangasmäki tarkentaa.

Tunteja järjestetään 5-17-vuotiaille lapsille niin, että saman ikäryhmän lapset ovat yhteisellä tunnilla. Näin eri-ikäisten lasten taitotaso on huomioitu tuntien rakenteessa ja koreografioissa. Tänä keväänä seurassa vierailevat Maria Kangasaho, Jurijs Trosenko ja Ansku Bergström.


Kids Dance Day-päivät lapsille

La 26.2.2022 Maria Kangasaho (ilmoittautuminen avoinna)

La 19.3.2022 Jurijs Trosenko

La 2.4.2022 Ansku Bergström

Alustava aikataulu Kids Dance Day

10.30-11.30 Tytöt 5-7 v.

Tauko 15 min

11.45-12.45 Tytöt 8-9 v.

12.45-13.45 Pojat 5-9v. 

Tauko 15 min

14.00-15.00 Tytöt ja pojat 10-14v. (kaikki yli 10v. tervetulleita)

Oikeus aikataulujen muutoksiin pidätetään.

Latin Day-päivät aikuisille

La 26.2022 Kia (ilmoittautuminen avoinna)

La 5.3.2022 Marko

Su 3.4.2022 Kia

La 17.4.2022 Marko --> siirretty La 26.3.

La. 14.5.2022 Saana UUSI


Aikuisten Latin Day -latinalaistanssien teemapäiviä järjestetään Suomen tunnetuimpien vierailevien tanssiopettajien ohjaamana. Päivän aikana opetellaan soolona latinalaistanssin askeleita ja rakennetaan koreografia kunkin tunnin teematanssiin.

Päiviä järjestetään yleensä viikonloppuina lauantaisin tai sunnuntaisin. Tulevista päivistä saa tarkempaa infoa verkkosivujemme uutisissa. Tunneilla on avoin taso eli kaikki ovat tervetulleita. Keväällä seurassa vierailevat Marko Keränen ja Kia Lehmuskoski.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päiviin tapahtuu Google Formsin kautta. Ensimmäiset päivät helmikuussa on avattu ilmoittautumiselle ja seuraavien päivien ilmoittautuminen avataan heti, kun edellinen päivä on pidetty.

Valitse Google Forms-linkkien kautta tunnit joille haluat ilmoittautua ja jätä yhteystietosi. Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia. Hinnasto-sivulla näkyy tuntihinnat. Paikkana Kimpisen lukion alasali tutussa osoitteessa Pohjolankatu 2.

Aikuisten päivät ovat olleet aiemmin täysiä ja suosio on ollut suuri. Suosittelemme siis varaamaan paikan pikaisesti ja näin varmistamaan oman paikan tunnilla, Kangasmäki vielä muistuttaa kaikille kiinnostuneille.

Google Forms

Latin Day Kia Lehmuskoski 26.2.

https://forms.gle/2A2EVam4MTsbNZfo6