en-Talkoovaihto Willimiesajot

10/06/2018

Tervehdys Sannalta Tanssiurheilijoiden hallituksesta: Tavoitteena on tehdä "vaihtari talkoot" willimiesten kanssa. Sieltä olisi tulossa meille tiimi talkoisiin tanssikilpailuihin lokakuussa ja me tanssiurheilijat kerättäisiin tiimi heille talkoisiin 22.7.2018.

Willimiesajot on kilpapyöräilytapahtuma Lappeenrannassa. Ajot järjestetään nyt kolmatta kertaa. Lisätietoja mm. reitistä ja järjestelyistä saat willimiesajojen omilta nettisivuilta. https://www.willimiesajot.com/WMA/fi/index.html 

Liikenteenohjaukseen saa koulutuksen, joten sitä ei tarvitse jännittää tai osata etukäteen. Koulutuksessa käydään läpi turvallisuuteen liittyvät asiat, jolloin liikenteenohjaaja osaa toimia erilaisissa tilanteissa joihin voi törmätä.

Likenteenohjauksessa toimiville tarvitsee anoa poliisilta lupa, jota varten tarvitaan syntymäaika etukäteen. Ainoa etukäteisvaatimus liikenteenohjauksessa toimiville on B-ajokortti. B-ajokortilla varmistetaan että liikenteenohjauksessa toimivalla on riittävä tuntemus liikennesäännöistä.
Tiimi kulkee kilpailun ajan porukassa ja pysäyttää etukäteen sovituissa paikoissa liikenteen, varmistaen kilpapyöräilijöiden turvallisen etenemisen kilpialureitillä. Tiimillä on johtaja joka on aiemmin toiminut liikenteenohjauksessa. 

Talkoo päivä alkaa n. klo 9 ja päättyy viimeistään klo 15. Liikenteenohjaajat saavat mukaan päiväksi eväät. Kilpailukeskuksessa Rakuunamäellä tarjotaan päivän päätteeksi ruoka.

Talkoisiin voi ilmoittautua minulle sähköpostilla. Sotut kerään myöhemmin, jotta voidaan varmistaa tietoturva.Terkuin Sanna Salu /Tanssiurheilijat hallitus puh. 040 838 7364