en-Markus Hirvonen ja Irina Moilanen ProAm 19.5.2018

16/04/2018

Lappeenrannan Tanssiurheilijoista osallistuu kevään Elevent Star ProAm -kilpailuun Irina Moilanen ammattilaisparinsa Markus Hirvosen kanssa. Kilpailu järjestetään 19.5.2018 Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Pari kilpailee Silver -luokassa tanssien quickstepin ja wiener valssin. Kilpailun tuomareina ovat suomalaiset Niina Antikainen ja Erik Hento, Bo Loft Jensen Tanskasta, Agnieszka Pomorska Puolasta ja Vytis Dyknauskas Virosta.

Irina on itse aloittanut kilpatanssin aikoinaan aikuisten alkeet ryhmässä ja ohjaa tällä hetkellä seurassa Lasten TanssiTähti -ryhmää. Aktiivisena seuravaikuttajana hän kuuluu myös Lappeenrannan Tanssiurheilijoiden hallitukseen.

Milloin: 19. toukokuuta 2018  

Missä: Vanha Ylioppilastalo Helsinki

Koen olevani etuoikeutettu, kun saan treenata Markuksen kaltaisen ammattilaisen kanssa. ProAm- kilpailu sopii erinomaisesti omiin tavoitteisiini kilpatanssissa. Haluan edetä reippaassa tahdissa ja balettitanssitaustani mahdollistaa sen. Lisäetuna Markuksen kanssa tanssimisessa on myös hänen tanssitaustansa baletissa ja näinollen puhumme ns. samaa kieltä joten pystyn omaksumaan asioita nopeasti.

Syksyllä 2017 ProAm kilpailussa Lappeenrannan Tanssiurheilijoilta oli kilpailemassa Lauri
Kangasmäki kotkalaisen ammattilaisparinsa Katri Vikmanin kanssa. Pari voitti kultaa pronssi
ja silver luokissa tansseissa foxtrot ja quickstep. Lappeenrantalainen Linda Leivo
on hallitseva Suomenmestari vakio A-luokassa ( alle 40-vuotiaat) ammattivalmentajansa
Helsinkiläisen Emil Hallbergin kanssa . Emil Hallberg on Helena Ahti-Hallbergin poika ja
tunnettu myös Salatut Elämät televisio ohjelmasta. ProAm -kilpailuun yhdessä ammattivalmentajansa