Tuoreimmat uutiset

 

Tervehdys Sannalta Tanssiurheilijoiden hallituksesta: Tavoitteena on tehdä "vaihtari talkoot" willimiesten kanssa. Sieltä olisi tulossa meille tiimi talkoisiin tanssikilpailuihin lokakuussa ja me tanssiurheilijat kerättäisiin tiimi heille talkoisiin 22.7.2018.

Kesäharjoittelu perustuu omatoimiseen harjoitteluun. Vinkkejä ja ohjeita voi kysellä kekeneemmilta harjoittelijoilta. Harjoittelu järjestetään kesäkuussa seuraavasti:

Fantastinen ja harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa -sarjasta tutun Katri Mäkisen Solo Latin -ryhmätunneille Lappeenrannassa! Katri on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista ohjaajista, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Aikuisten alkeet ryhmä on opetellut kuusi tanssia syksystä 2017, joista katselmoitiin neljä tanssia: hidas valssi, quickstep, cha-cha ja jive. Katselmuksessa parit siirtyvät F-luokasta ensimmäiseen kilpailuluokkaan E-luokkaan ja voivat edustaa seuraa kilpailuissa. Katselmuksen tuomareina toimivat Pirjo -Puroharju Koskinen, Ilkka Koskimies ja Raili...

Upea, harvinainen mahdollisuus päästä Tanssii Tähtien kanssa -sarjasta tutun Marko Keräsen solo latin ryhmätunneille Lappeenrannassa! Marko on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista ohjaajista, tanssija ja koreografi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä korkeatasoisen ja mukaansatempaavan ohjaajan tunneille kotipaikkakunnallasi.

Lappeenrannan Tanssiurheilijoista osallistuu kevään Elevent Star ProAm -kilpailuun Irina Moilanen ammattilaisparinsa Markus Hirvosen kanssa. Kilpailu järjestetään 19.5.2018 Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Pari kilpailee Silver -luokassa tanssien quickstepin ja wiener valssin. Kilpailun tuomareina ovat suomalaiset Niina Antikainen ja Erik...

Henry Hatakka ja Terhi Virkki-Hatakka voittivat SenioriCup mestaruuden vuodelta 2017. Ahkeroina harjoittelijoina tunnettu pari on kiertänyt myös kansainvälisissä kilpailuissa ja keskittyy tällä hetkellä vakiotansseihin. Seura onnittelee paria ja toivottaa menestystä!

Lappeenrannan Tanssiurheilijat järjestää avoimen talvinäytöksen lauantaina 10.3. klo. 16.30 Kehruuhuoneen tunnelmallisessa miljöössä. Pääesiintyjinä nähdään Suomen kovimpaan kärkeen kuuluvat vakiotanssijat Markus Hirvonen ja Liisa Setälä. Tämän lisäksi nähdään upeita esityksiä seuran kilpailevilta pareilta, lasten TanssiTähti -ryhmältä ja...